Με νέα πρόσωπα στην 11άδα;


7 Aug 2014, 10:30 a.m. kifinescom

Το ερώτημα που πλανάται τις τελευταίες μέρες είναι το αν θα προβεί σε αλλαγές στην 11άδα ο Κώστας Καϊάφας. Το σκορ άλλωστε του πρώτου αγώνα, του επιτρέπει να σκέφτεται και την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή μέχρι στιγμής. 

Γράψαμε από την περασμένη βδομάδα ότι σε ένα ιδανικό σενάριο ο Ρενάτο Μαργκάσα θα πάρει απόψε χρόνο συμμετοχής γιατί πρέπει να αρχίσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος. Το γεγονός ότι ο αγώνας όμως, μπορεί να διεξαχθεί σε βρεγμένο γήπεδο και υπό βροχή ίσως να αλλάξει τα πλάνα του προπονητή μας, αφού σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδύνευε τον τραυματισμό του Ρενάτο που μόλις μπαίννει στην ομάδα. 

Την χρησιμοποίηση του Αντώνη Γιωργαλλίδη για πρώτη φορά φέτος σκέφτεται ο κόουτς, αφού για σκοπούς ετοιμότητας ο Κύπριος τερματοφύλακας χρειάζεται χρόνο συμμετοχής. Είναι βέβαια και το θέμα διατήρησης του Μορέιρα "ζεστού", ο οποίος προέρχεται από 3 ματς χωρίς να δεχτεί τέρμα, όμως και πάλι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα επιτρέπει στον κόουτς να σκέφτεται διάφορα. 

Γεράσιμος Φυλαχτού και Χάρης Κυριάκου επίσης έχουν τις δικές τους πιθανότητες για να πάρουν φανέλα βασικού όπως και ο Ρούμπιο. 

Ο αριθμός των αλλαγών θα εξαρτηθεί και από το σχήμα με το οποίο θα επιλέξει να παρατάξει την ομάδα ο Καϊάφας, αφού αν αγωνιστεί με το 4-4-2 ή το 4-5-1, θα αλλάξουν σίγουρα τα πρόσωπα στην 11άδα. Θυμίζουμε ότι και στον επαναληπτικό με την Buducnost ο Καϊάφας επέλεξε το 4-5-1, με συντηρητικό προσανατολισμό, ως ασπίδα στο 2-0 του πρώτου αγώνα. 

Οι απαντήσεις θα έρθουν λίγο πριν 9, όταν και θα μάθουμε ποιους 11 έχει επιλέξει εν τέλει ο Καϊάφας. 

Τα στατιστικά του αγώνα Metalurg Skopje vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

August 2014

07aug Thu. 21:45 Ποδόσφαιρο

EL 3QR 2ος Αγώνας: Metalurg Skopje Vs OMONOIA 0-1

 Philip II Stadium Skopje
CytaVision Sports1
 Τα στατιστικά του αγώνα

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines