Πιο δυνατή παρά ποιοτική η Metallurg (video)


26 Jul 2014, 11:54 a.m. kifinescom

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί την ερχόμενη Πέμπτη την Μέταλλουργκ Σκοπίων και η κατασκοπία, όπως είπε ο Κώστας Καϊάφας μετά το τέλος του αγώνα με την Μπουντούτσνοστ, είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη βδομάδα.

Μάλιστα την περασμένη Τρίτη ο Σεργίου, σκάουτερ του προπονητικού τιμ, βρέθηκε στο Σαράγεβο για να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό για τον 2ο προκριματικό μεταξύ της αντιπάλου μας και της Ζελέζνιτσαρ. 

Έχοντας δει τον αγώνα αυτό, εμείς θεωρούμε ότι Μέταλλουργκ - έτσι όπως την είδαμε την Τρίτη δηλαδή - ήταν υποδεέστερη σε ποιότητα και ομαδικότητα από την ομάδα που εν τέλει αποκλείστηκε. Αυτά όμως που της λείπουν σε ποιότητα, τα έχει και με το παραπάνω σε τρεξίματα και φυσικές δυνάμεις. Παρότι κοντοί σε σχέση με τους Βόσνιους, οι ποδοσφαιριστές του Ζαχαρέφσκι ήταν σε πολλές περιπτώσεις πρώτοι στην μπάλα και καθόλα φορτικοί στον στενό μαρκάρισμα των αντιπάλων. 

Αυτό ήταν κάτι που φάνηκε και στον πρώτο αγώνα του Philip II Arena όπου οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Βέβαια εκεί δεν είδαμε το πείσμα που είδαμε στα τελευταία 30 λεπτά του επαναληπτικού όπου πραγματοποιήθηκε και η ολική ανατροπή, αλλά κάποια από τα προαναφερόμενα στοιχεία σίγουρα φάνηκαν. 

Η γενική όμως εικόνα που βγάζουμε, είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να ελέγξει και τα δύο παιγνίδια. Η ομάδα του FYROM έχει το φιλότιμο και τα πνευμόνια, όμως σπανίως παίρνει πρωτοβουλίες και αναπόφευκτα ο ρόλος του ρυθμιστή του αγώνα θα πέσει στους δικούς μας ποδοσφαιριστές. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να κουράσει τους Σκοπιανούς με καλή κυκλοφορία και δεν επιτεθεί μαζικά για να αφήσει κενά πίσω, δύσκολα θα βρεθούν οι χόροι για αντεπιθέσεις - τον μοναδικό τρόπο επίθεσης των αντιπάλων. 

Δείτε τον αγώνα της Μέταλλουργκ στο Philip II με αντίπαλο την Ζελέζνιτσαρ στο πιο κάτω playlist και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα, ενώ στην ίδια λίστα μπορείτε να δείτε και τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στην Σάντα Κολόμα: 

Αξιοσημείωτο ότι οι φωνές που ακούγονται στο βίντεο δεν είναι των οπαδών της Μέταλλουργκ αλλά των...Βόσνιων!

Δείτε επίσης τα στιγμιότυπα του επαναληπτικού:

Τα στατιστικά του αγώνα Metalurg Skopje vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

August 2014

07aug Thu. 21:45 Ποδόσφαιρο

EL 3QR 2ος Αγώνας: Metalurg Skopje Vs OMONOIA 0-1

 Philip II Stadium Skopje
CytaVision Sports1
 Τα στατιστικά του αγώνα

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines