Για ένα Γ.Σ.Π καμίνι


12 Aug 2014, 11:29 a.m. kifinescom

Αρχίζει σήμερα (12/08) η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Διναμό Μόσχας, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 28 Αυγούστου, στο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 19:00, στα πλαίσια της φάσης των Play – Off του Europa League. 

Σήμερα (12/08), από τις 20:00, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων μέσω του Online Ticketing, η οποία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 28 Αυγούστου, στις 13:00. 

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται παράλληλα τόσο σε κάτοχους εισιτηρίου διαρκείας, όσο και σε μη κατόχους εισιτηρίου διαρκείας. 

Τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν, συνεπώς οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να προμηθευτούν εισιτήριο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.  

Απαραίτητη προϋπόθεση για να προμηθευτούν εισιτήριο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, είναι η επίδειξη της κάρτας διαρκείας τους στα σημεία πώλησης.  

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας μπορούν να καθίσουν στη θέση του διαρκείας τους, φτάνει να προμηθευτούν εισιτήριο για την κερκίδα στην οποία βρίσκεται η θέση τους. 

Τα εισιτήρια που αναλογούν στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας θα είναι κρατημένα μέχρι την Τετάρτη, 20 Αυγούστου, ενώ από την Πέμπτη, 21 Αυγούστου, τα εναπομείναντα εισιτήρια θα τεθούν στη διάθεση όλου του κόσμου της ομάδας μας. 

Η αρίθμηση των εισιτηρίων ισχύει μόνο για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, δηλαδή αυτά που έχουν αγοραστεί μέσω του Online Ticketing. 

Πληροφορίες για τα εισιτήρια του Κάτω Διαζώματος της Δυτικής κερκίδας 

Για το Κάτω Διάζωμα της Δυτικής κερκίδας, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια στο Onilne Ticketing.  

Μέχρι την Τετάρτη, 20 Αυγούστου, θα υπάρχει διαθέσιμος ΜΟΝΟ ένας περιορισμένος αριθμός Κανονικών εισιτηρίων για το Κάτω Διάζωμα της Δυτικής κερκίδας, λόγω του ότι τα εισιτήρια που αναλογούν στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας για τη συγκεκριμένη κερκίδα, θα είναι κρατημένα μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.  

Από την Πέμπτη, 21 Αυγούστου, τα εναπομείναντα εισιτήρια, όλων των ειδών, του Κάτω Διαζώματος της Δυτικής κερκίδας, θα τεθούν στη διάθεση όλου του κόσμου της ομάδας μας.  

Το ωράριο των σημείων πώλησης εισιτηρίων:

           Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ - PrimeTel» (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-13:00 και 15:00-18:30, Τετάρτη και Σάββατο 09:00 – 14:00)

           Λεμεσός: ΣΥ.ΦΙ. Λέμεσος Σύλλογος Πρόοδος (Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 17:00 – 20:00)

           Λάρνακα: ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας (Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 17:00 – 20:00)

           Πάφος: ΣΥ.ΦΙ. Πάφου (Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 17:00 – 20:00)

           Fan Club ΘΥΡΑ 9 (Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 16:00 – 20:00)

           ΣΥ.ΦΙ. Σολίας (Δευτέρα μέχρι Παρασκευή απο τις 10:00 – 20:00)
           Online Ticketing (μέχρι τις 13:00, στις 28 Αυγούστου)

Όλα τα σημεία πώλησης θα είναι κλειστά από τις 15 μέχρι τις 17 Αυγούστου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 

•           Κανονικό: 20 ευρώ 

•           Μαθητικό: 10 ευρώ

•           Παιδικό: 5 ευρώ

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που δεν έχουν ακόμη παραλάβει την κάρτα τους, παρακαλούνται όπως το πράξουν άμεσα από τα εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ PrimeTel», τα οποία βρίσκονται δίπλα από την Green Boutique, στην οδό Κυπράνωρος 13. Κατά τη διαδικασία παραλαβής της κάρτας, οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να επιδεικνύουν την ταυτότητα και το τιμολόγιό τους.

Για πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια καλέστε το 77771948 και πατήστε την επιλογή 1. 

 

Πηγή: omonoia.com.cy

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Dynamo Moscow

Follow Kifines