Άρχισε η προπώληση για Δυναμό!


13 Aug 2014, 10:15 a.m. kifinescom

Άρχισε ψες μέσω του online ticketing και σήμερα στα εκδοτήρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η προπώληση ενόψει Δυναμό. 

Με το εισιτήριο στα 20€, η ΟΜΟΝΟΙΑ ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να γεμίσει το γήπεδο το βράδυ της 28ης Αυγούστου. Πολύ περισσότερο όμως, ευελπιστεί ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στις 21/8, θα είναι τέτοιο που θα επιτρέπει στην ομάδα μας να χτυπήσει την πρόκριση μπροστά στο φανατικό της κοινό. 

Με την προαγορά εισιτηρίου πριν ακόμη παιχτεί ο πρώτος αγώνας, η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο της να δείξει έμπρακτα την πίστη του στην ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές, αλλιώς θα ταξιδέψουν στην Μόσχα έχοντας υπόψη ότι τότες χιλιάδες κόσμου θα τους υποστηρίξουν στην έδρα τους. Σκεφτείτε τι ψυχολογία θα δώσει στην ομάδα, το να γνωρίζουν ότι τους Ρώσους περιμένει ένα 90λεπτο (ή όσο χρειαστεί) κόλασης. θα τους δώσει σίγουρα την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να είναι δυνατοί και συγκεντρωμένοι στο Κίμκι. 

Θυμίζουμε ότι η προπώληση εισιτηρίων αφορά όλες τις κερκίδες, με τα τα εισιτήρια των κατόχων διαρκείας να είναι κρατημένα μέχρι τις 21/8. Το κανονικό εισιτήριο έχει οριστεί στα 20€ ενώ το μαθητικό στα 10€. Τα παιδικά κοστίζουν 5€. 

Για λεπτομέρειες για τα εισιτήρια και τα σημεία προπώλησης δείτε το σχετικό άρθρο, πιο κάτω. 

 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Dynamo Moscow

Follow Kifines