ΟΜΟΝΟΙΑ - Buducnost 0-0


24 Jul 2014, 9:02 p.m. kifinescom

Ήρθε το ζητούμενο που ήταν η πρόκριση στον 3ο γύρο, όμως η εικόνα δεν ήταν εφάμιλλη του πρώτου παιγνιδιού. Χωρίς τέρματα οι δύο ομάδες, με την ΟΜΟΝΟΙΑ όμως να παίρνει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο που θα αγωνιστεί με την Μέταλουργκ Σκοπίων. 

Όπως προβλέψαμε ο Κώστας Καϊάφας επέλεξε να αγωνιστεί με την ίδια 11άδα η οποία πήρε τη νίκη στο Μαυροβούνιο, με μοναδική αλλαγή τον Κακουμπάβα ο οποίος πήρε τη θέση του Σκαραμοτσίνο. Έτσι μπροστά στον Μορέιρα αγωνίστηκαν οι Λομπιανίτζε, Κακουμπάβα και Ακουισταπάτσε ενώ οι  Χάρης Κυριάκου και Κριστοβάο Ράμος αγωνίστηκαν στα φτερά. Στο κέντρο οι Ρόντρι και Σερτζίνιο με τον Γκριγκαλασβίλι πιο μπροστά ενώ στην επίθεση ήταν οι Αλίπιο και Γκαρσία. 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καθόλα υποτονική στις κινήσεις της από το ξεκίνημα. Οι Μαυροβούνιοι έχοντας πλέον την εμπειρία του πρώτου αγώνα φρόντισαν να φορτώσουν καλά τον χώρο του κέντρου και με συνεχής επιτήρηση στους πλάγιους, δεν επέτρεψαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ να εκδηλώσει επιθέσεις. Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο μεν, χωρίς ουσία όμως δε. Μάλιστα η πιο καλή ευκαιρία στο ημίχρονο ήταν για τους Μαυροβούνιους στο 28' με σουτ του Ράιτσεβιτς που απέκρουσε ο Μορέιρα. 

Η απάντηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν στο 33 με τον Ακουισταπάτσε να πιάνει την κεφαλιά η οποία αποκρούστηκε στη γραμμή, ενώ η καλύτερη φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με τον Γκριγκαλασβίλι στα 2 μέτρα από το τέρμα να μην κάνει καλό πλασέ και η μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια. 

Χωρίς αλλαγές στην διάταξη της, η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε να είναι μέτρια και στο δεύτερο ημίχρονο. Παρότι ο Καϊάφας επιχείρησε εσσωτερικές αλλαγές με μετατόπιση του Γκριγκαλασβίλι πιο μπροστά και του Αλίπιο στον άξονα πιο κοντά στους μέσους, η εικόνα της ομάδας δεν άλλαξε. Η είσοδος του Ρούμπιο έδωσε μια νέα φρεσκάδα στην ομάδα, η οποία μετατράπηκε σε καλύτερη επιθετική λειτουργία όταν στον αγώνα πέρασαν και οι Ασσίς και Ποτέ. Πάντως οι Μαυροβούνιοι έχασαν και πάλι αυτοί την μεγάλη ευκαιρία για γκολ, όταν ο Τσέτκοβιτς στο 72' σημάδεψε το δοκάρι του Μορέιρα. Ο Ρούμπο είχε την ευκαιρία νωρίτερα για να είναι αυτός που θα άνοιγε το σκορ για την ΟΜΟΝΟΙΑ όταν βρήκε χώρο στη περιοχή για το σουτ αλλά το σουτ του αποκρούστηκε από τον Λιουλιάνοβιτς. Την ίδια κατάληξη είχε και η εκτέλεση φάουλ του Γκριγκαλασβίλι στο 74

Συμβιβασμένοι με το αναπόφευκτο - την στείρα ισοπαλία και ταυτόχρονη πρόκριση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ - ο ρυθμός έγινε ακόμη πιο χαλαρός στα τελευταία λεπτά, με τους ποδοσφαιριστές να σιγουρεύουν τις πάσες τους και να ροκανίζουν τον χρόνο. 3 λεπτά μετά το 90' ο Αυστριακός διαιτητής σφύριξε το τέλος της συνάντησης με την ΟΜΟΝΟΙΑ να προκρίνεται στον επόμενο γύρο. 

Αγωνίστηκαν: Μορέιρα, Ακουισταπάτσε, Λιομπιανίτσε, Κακουμπάβα, Κυριάκου, Ράμος (Ρούμπιο 69'), Ρόντρι, Σερτζίνιο, Γκριγκαλασβίλι (Ποτέ 76'), Αλίπιο (Ασσίς 62'), Γκαρσία 

Σκόρερ: - 

Κάρτες: Ράμος, Αλίπιο

Δείτε το LIVE του αγώνα 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs FK Budućnost Podgorica

July 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines