Η ενότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και οι απαιτούμενες προϋποθέσεις


12 Jul 2016, 1:46 p.m. kifinescom

Η λέξη ενότητα κανονικά δεν θα έπρεπε να αναγκάζει το γράψιμο τόσων πολλών γραμμών. Η λέξη ΟΜΟΝΟΙΑ άλλωστε την προϋποθέτει αλλά και την εμπεριέχει a priori. 

Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη. Είναι αυτή που μας υποχρεώνει να θυμίζουμε τα αυτονόητα. Ότι δηλαδή το να επικαλείσαι την ενότητα και να την επιδιώκεις έμπρακτα, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. 

Η Διοίκηση του Αντώνη Τζιωνή ξεκίνησε τον κύκλο συζητήσεων με οργανωμένα σύνολα επιδιώκοντας να πείσει ότι κάτι αλλάζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Έγιναν ήδη οι πρώτες συναντήσεις τόσο με τους οργανωμένους της Θύρα 9 όσο και με τα άτομα που κατέβηκαν στις εκλογές στον συνδυασμό Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ. 

Ως πρώτα μέτρα επανοικοδόμησης της απαιτούμενης εμπιστοσύνης η Διοίκηση δεσμεύτηκε για την απαιτούμενη εξασφάλιση και παραχώρηση εισιτηρίων στους οργανωμένους, την επανέναρξη της λειτουργίας της μπουτίκ της 9 στο πέταλο αλλά και την δημιουργία εξωδιοικητικών επιτροπών για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας και των διαφόρων τμημάτων του Σωματείου. 

Σημαντικές κινήσεις λέμε εμείς, αλλά η ουσία και η προαπαιτούμενη προϋπόθεση για να γυρίσουμε σελίδα και να προχωρήσουμε μπροστά, δεν μπορεί παρά να είναι το άνοιγμα των εγγραφών μελών στο Σωματείο και η επανεξέταση του ρόλου των μελών. 

Έχει ήδη μαζευτεί ένας σημαντικός αριθμός αιτήσεων που θα παραδοθούν στο Συμβούλιο προς έγκριση μέσω των ενεργιών των οργανωμένων τις τελευταίες μέρες. Εκκρεμούν επίσης κάποιες..εκατοντάδες αιτήσεων εδώ και ένα χρόνο στις οποίες δεν έλαβαν ακόμη απαντήσεις οπαδοί της ομάδας μας που εξέφρασαν ενδιαφέρον. 

Από εκεί και πέρα πρέπει επιτέλους να αξιολογηθεί εκ νέου το στάτους που διέπει τα μέλη του Σωματείου σε ο,τι αφορά τις υποχρεώσεις αλλά και τα ωφελήματα των μελών του. Καλείται επίσης το Συμβούλιο να αφουγκραστεί τις ανησυχίες του κόσμου για την τιμολογιακή πολιτική των εντός έδρας αγώνων όπως και τα συχνά παράπονα για τα μαθητικά/παιδικά εισιτήρια. 

Αυτές οι κινήσεις, μαζί με όσες επιχειρούνται στο επικοινωνιακό κομμάτι από την μέρα που ανέλαβε δράση το νυν ΔΣ, θα δείξουν και έμπρακτα ότι έχουμε πραγματικά γυρίσει σελίδα ως Σωματείο και μπορούμε πλέον όλοι μαζί να ενώσουμε φωνές και δυνάμεις για να πάρουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ πιο μπροστά και ξανά πίσω στην κορυφή του αθλητικού στερεώματος .

Follow Kifines