ΘΥΡΑ 9: «Μοναδικός μας υποκινητής η αγάπη μας για την ΟΜΟΝΟΙΑ»!


30 Sep 2015, 1:02 p.m. kifinescom

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9 περήφανε πράσινε λαέ,

Αναγκαζόμαστε σήμερα να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα όσο αφορά την πρόσφατη απόφασή μας για συλλογή εκλογικών βιβλιαρίων. Είμασταν έτοιμοι για τον πόλεμο που θα δεχόμασταν, σε καμιά όμως περίπτωση δεν είμασταν έτοιμοι για τα ψέματα, την παραπληροφόρηση και για τους τόνους λάσπης και κατηγορίας που εκτοξεύτηκαν εναντίων μας μετά την ανακοίνωση. Ανίκανοι να απαντήσουν με επιχειρήματα στην ξεκάθαρη ανακοίνωσή μας επέλεξαν να πλάσουν θεωρίες συνωμοσίας και δεκάδες ψέματα τα οποία εδώ και μέρες παρουσιάζουν στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ως την απόλυτη αλήθεια. Αηδία μας προκαλεί η στάση τους αλλά ταυτόχρονα και απίστευτη λύπη το πόσο εύκολα τα ψέματα τους έγιναν πιστευτά από μια μερίδα του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η σημερινή μας ανακοίνωση θα είναι όσο πιο απλή γίνεται για να μην αφήνει περιθώρια παρερμήνευσής της και ταυτόχρονα να ξεκαθαρίζει όλα όσα μας καταλόγισαν τον τελευταίο καιρό.

Υποκίνηση

Κάποιοι αρνούνται να χωνέψουν την ήττα τους στις εκλογές της ΘΥΡΑ 9 το 2010, αρνούνται να χωνέψουν ότι μιλάμε και λειτουργούμε ελεύθερα, γι' αυτό και κάθε φορά που κάποια απόφαση μας είναι ενάντια στα συμφέροντα τους τρέχουν να φτιάξουν θεωρίες συνωμοσίας. Αντί να καθίσουν να δουν την αλήθεια κατάματα ξεκινούν να μιλούν για υποκινητές, για πολιτικά πρόσωπα, για οικονομικά συμφέροντα και κάθε λογής αρλούμπες που το μυαλό τους κατεβάζει. Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα ΟΛΟΚΑΘΑΡΟΣ ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Το ξέρουν και οι ίδιοι ότι όλα αυτά δεν ισχύουν, είναι το τελευταίο τους χαρτί όμως και το παίζουν με μανία μήπως και καταφέρουν να πείσουν έστω και κάποιο από τα τελευταία πιστά σκυλιά τους που έμειναν να τρώνε την προπαγάνδα τους. Η δική μας απάντηση είναι μία "ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ".

Εταιρεία

Όλοι αυτοί που μετά από την τελευταία μας ανακοίνωση έτρεξαν να συνδέσουν το όνομά μας με δήθεν προσπάθεια εταιριοποίησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι αυτοί που με τις αποτυχημένες διοικήσεις που στήριζαν τόσα χρόνια ανάγκασαν ένα μεγάλο κομμάτι του πράσινου λαού να βλέπει την εταιρεία ως την μόνη έξοδο από τα εκατομμύρια που χρωστάει η ομάδα μας. Ξεκάθαρη η θέση μας εδώ και πολλή καιρό, τασσόμαστε κάθετα ενάντια στο να γίνει η αγαπημένη μας ομάδα εταιρεία. Ταυτόχρονα τασσόμαστε υπερ της συνέχισης και ενδυνάμωσης του λαϊκού χαρακτήρα του σωματείου μας, γι' αυτό και η πρότασή μας για άνοιγμα της εγγραφής μελών έτσι ώστε η ομάδα μας να στηρίζεται στο λαό της και όχι σε εκατομμυριούχους δήθεν "σωτήρες" και κεφαλαιοκράτες που καμία σχέση έχουν με την ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Βουλευτικές

Η συλλογή εκλογικών βιβλιαρίων σκοπό έχει να φέρει μια καλύτερη κατάσταση στα διοικητικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αν ο σκοπός μας ήταν η εκλογική αποτυχία του ΑΚΕΛ θα ανακοινώναμε την απόφασή μας λίγο πριν τις επόμενες εκλογές του κράτους και όχι μήνες νωρίτερα δίνοντας έτσι τη δυνατότητα μέχρι τις εκλογές τα υπάρχων προβλήματα να βρουν λύση. Αν στο τέλος της ημέρας φτάσουμε στις βουλευτικές και στην ΟΜΟΝΟΙΑ ισχύει η σημερινή κατάσταση, τότε την ευθύνη για το τί θα ακολουθήσει δεν θα την έχουμε εμείς αλλά αυτοί που για τα καπρίτσια τους και την ξεροκεφαλιά τους δεν άφησαν τα πράγματα να πάρουν τον σωστό δρόμο. Είναι οι ίδιοι που αρνούνται να κατανοήσουν ότι η ενασχόληση του κόμματος τους με τα διοικητικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μόνο πρόβλημα δημιουργεί στο ίδιο το κόμμα που με τόσο σθένος υπερασπίζονται.

Κλείνοντας να καλέσουμε και τον τελευταίο Ομονοιάτη να σταθεί στο πλευρό μας σε αυτή την μάχη, να βγάλει τις παρωπίδες και να δει τα πράγματα όπως έχουν κλείνοντας τα αυτιά του στα ψέματα. Στηρίξτε την προσπάθεια μας για ΛΕΥΤΕΡΙΑ της αγαπημένης μας ομάδας. Στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στα καφενεία και στους χώρους δουλειάς μην αφήνετε την προπαγάνδα τους να περάσει εξηγήστε σε όλους το δίκαιο του αγώνα μας. Όλοι μαζί να φέρουμε την αγάπη της ζωής μας εκεί που τις αξίζει.

Υ. Γ 1 - Συνεχίζετε κανονικά το μάζεμα εκλογικών βιβλιαρίων έξω από την ΒΟΡΕΙΑ το Σάββατο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Τα βιβλιάρια φυλάσσονται σε ασφαλές χώρο και δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα απώλειας ή καταστροφής τους.

Υ.Γ 2 - Από τις πιο ωραίες εκδρομές αυτή της περασμένης Κυριακής στο Παραλίμνι έτσι γουστάρουμε να βλέπουμε τον κόσμο μας και έτσι σας υποσχόμαστε ότι θα τον δείτε και το Σάββατο στο πέταλλο. Από νωρίς μαζευόμαστε στον κεντρικό και φτιαχνόμαστε για το παιχνίδι. Η πορεία αναχωρεί η ώρα 16:00.

ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΝΑΧΑ ΘΥΡΑ

Follow Kifines