ΘΥΡΑ 9 : «Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει ενωμένος να αντιμετωπίσει τον πόλεμο που δέχεται»


20 Sep 2014, 12:35 p.m. kifinescom

Μαύρες καλημέρες αδέλφια... Μία μέρα πριν τον αγώνα της ομάδας μας και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι αναγκαζόμαστε να μείνουμε μακριά της.

Εμείς που ήμασταν δίπλα της σε λύπες και χαρές εμείς που ταξιδέψαμε σε ολόκληρη την γη για πάρτη της αναγκαζόμαστε να την δούμε μέσα από ένα άψυχο κουτί...

Δυστυχώς η αδιαλλαξία του προέδρου δεν μας άφησε άλλη επιλογή. Το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που δημιούργησε στην ομάδα μας είμαστε σίγουροι ότι θα επικρατεί και την Κυριακή στο γήπεδο για αυτό λόγο του κεκλεισμένου της Βόρειας κερκίδας και την αναγκαστική μεταφορά μας στην ανατολική η παρουσία μας στο γήπεδο είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργούσε ένταση ανάμεσα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Γνωρίζοντας ήδη ότι παρά την απουσία μας στο Αμμόχωστος ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πιάστηκε στα χέρια με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ρισκάρουμε με την παρουσία μας την Κυριακή να μας επιρρίψουν την ευθύνη για τυχών εντάσεις, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ τώρα που θεωρούμε ότι όλος ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει ενωμένος να αντιμετωπίσει τον πόλεμο που δέχεται και να αντισταθεί στον νέο τρομονόμο.

Την Τετάρτη στην συνάντηση βάλαμε νερό στο κρασί μας και δώσαμε την ευκαιρία στο Δ.Σ να ενώσει τον ΛΑΟ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δυστυχώς επέλεξαν να τον διχάσουν ακόμη περισσότερο ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…

ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ Η ΘΥΡΑ 9 ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ

 

Follow Kifines