Σκέφτονται ακόμη και την αποχή οι οργανωμένοι


17 Sep 2014, 9:56 p.m. kifinescom

Αύριο αναμένεται η τοποθέτηση της 9 για τα όσα συνέβησαν στην συνάντηση με τη Διοίκηση. Μεγάλη η απογοήτευση στο στρατόπεδο των οργανωμένων, που σκέφτονται ακόμη και την αποχή από τα γήπεδα. 

Η ΘΥΡΑ9 επέλεξε να μην τοποθετηθεί άμεσα στα όσα συνέβηκαν στην σημερινή συνάντηση. Αντί ανακοίνωσης, οι οργανωμένοι ανέβασαν απλά μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της 9 εκφράζοντας την απογοήτευση τους και τον προβληματισμό τους για το μέλλον: 

 

 

 

Πάντως αυτό που φαίνεται να κερδίζει έδαφος ως πρώτη αντίδραση από την 9, είναι η οργανωμένη αποχή από το πέταλο, τουλάχιστον μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα τους για τα εισιτήρια στο οίκημα του συνδέσμου στη Λευκωσία. 

Το ζήτημα είναι όμως ότι εδώ που έχουμε φτάσει η ρήξη μεταξύ των οργανωμένων και την Διοίκηση είναι ολική και έστω και αν γίνει από εβδομάδας η κίνηση εκ μέρους της Διοίκησης, πολύ φοβόμαστε ότι είναι πλέον αργά...

Θα περιμένουμε βέβαια την τοποθέτηση της 9 στην αυριανή της ανακοίνωση, όπως και το αν η Διοίκηση κάνει στροφή 180 μοιρών στην τακτική συνέλευση της την ερχόμενη βδομάδα, όμως με τα σημερινά δεδομένα αυτό φαντάζει ως το πλέον απομακρυσμένο σενάριο. 

Follow Kifines