ΘΥΡΑ 9 : Ανακοίνωση 29/7/14


29 Jul 2014, 2:30 p.m. dimitrisr

Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,

Η ομάδα μας έκανε το αυτονόητο με την πρόκριση της στον επόμενο γύρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και την Πέμπτη δίνει ακόμα ένα παιχνίδι στο οποίο οφείλουμε όλοι να δώσουμε δυναμικά το παρών μας. Αυτός ο λαός εξάλλου παίζει μόνος του, το απέδειξε με την παρουσία του την περασμένη βδομάδα στα τσιμέντα του ΓΣΠ, το αποδεικνύει καθημερινά και έμπρακτα με την άνευ όρων αφοσίωση του στην μεγάλη ΙΔΕΑ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ενημερώνουμε τον κόσμο πως η πορεία της ΘΥΡΑΣ 9 για το γήπεδο, θα αναχωρήσει μαζικά και δυναμικά απο το οίκημα των οργανωμένων στις 17:30. Πάμε όλοι μαζί για να τελειώνουμε με την υπόθεση πρόκριση απο τώρα, μέσα σε ένα ΓΣΠ πραγματικό καμίνι απο τις χιλιάδες των οπαδών μας που θα πάρουν θέση στα τσιμέντα για να σταθούν στο πλευρό της βασίλισσας.

Μέσα στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης της ΘΥΡΑΣ 9 και για την οικονομική στήριξη του πιο ζωντανού κυττάρου του πράσινου οικοδομήματος, ανακοινώνουμε επίσης πως στο γήπεδο συνεργείο μας θα πραγματοποιεί εγγραφές μελών για την σεζόν 2014-2015. Η εγγραφή στοιχίζει δεκαπέντε ευρώ μαζί με μια φανέλα αποκλειστικά για τα μέλη της οργανωμένης μας κερκίδας.

Πέραν των εγγραφών, στελέχη των οργανωμένων θα έχουν και εισιτήρια του 4ου φεστιβάλ της οργανωμένης μας κερκίδας, που θα λάβει χώρα στο Η.Πούλλος στις 6 Σεπτεμβρίου.Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα πέντε ευρώ.

Η ΘΥΡΑ 9 ενημερώνει επίσης, πως για τον επαναληπτικό αγώνα με την Μέταλουργκ έχει διευθετηθεί οργανωμένη ΟΔΙΚΗ εκδρομή απο την Θεσσαλονίκη στα Σκόπια. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την μετάβαση τους στην Θεσσαλονίκη.

Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν απο κεντρικό σημείο της πόλης και θα καταλήξουν απευθείας στο γήπεδο ενώ με το τέλος του αγώνα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη. Το εισιτήριο του αγώνα για όσους θα ταξιδέψουν μαζί με την οργανωμένη μας κερκίδα είναι εξασφαλισμένο. Ενημερώνουμε τον κόσμο πως για την είσοδο στα Σκόπια ΔΕΝ είναι απαραίτητη η κατοχή διαβατηρίου. Για πληροφορίες ή συμμετοχές στην εκδρομή επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 99 – 648276.

Τέλος, ενημερώνουμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ότι ο πόλεμος για την κάρτα οπαδού μόλις έχει ξεκινήσει. Η οργανωμένη μας κερκίδα ετοιμάζει μία σειρά κινήσεων και αντιδράσεων και καλεί τον περήφανο Πράσινο Λαό να σταθεί στο πλευρό μας για να ρίξουμε αυτό το φασιστικό έκτρωμα που κάποιοι προσπαθούν να μας πλασάρουν σαν εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

Follow Kifines