Τζ. Κάρβερ: «Δεν επιτρέπεται να δίνεις προβάδισμα δύο τερμάτων στον Απόλλωνα»


15 Feb 2017, 8:23 p.m. kifinescom

Ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας ο Κάρβερ αλλά τόνησε ότι δεν μπορεί να δίνει το προβάδισμα τόσο εύκολα στον αντίπαλο της. 

Αναλυτικά:

Πρέπει να συμφωνήσω ότι δεν ξεκινήσαμε το ματς πολύ καλά. Η κατοχή από την αντίπαλη ομάδα αλλά και η κίνηση τους στον χώρο ήταν πολύ καλή και πέτυχαν τα 2 γκολ. Δεν κρατήσαμε το 0 παθητικό και πήγαμε με το 0-2 στο ημίχρονο. Η αντίδραση μας ήρθε πριν το τέλος του ημιχρόνου όπου χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες όμως μετά τις αλλαγές στο ημίχρονο φάνηκε να δουλεύουν υπέρ μας. Μπήκαν παίχτες που έδωσαν διαφορετικά πράγματα στην ομάδα μέσω ενός νέου σχηματισμού Επιστρέψαμε στο ματς με τα δύο γκολ και ψάξαμε τη νίκη που μπορούσαμε να πάρουμε. 

Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας να αντρέψουν τα δεδομένα όμως εν μπορούμε να επιτρέπουπε στους αντιπάλους μας το προβάδισμα 2 τερμάτων, πόσο μάλον όταν αυτό γίνεται απέναντι σε ποιοτικές ομάδες όπως τον Απόλλωνα. Ξέρουμε ότι πρέπει να πάμε σε ένα δύσκολο γήπεδο απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα και να πάρουμε εκεί τη νίκη-πρόκριση. Έχουμε ματς για το πρωτάθλημα και έχει προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. 

Πρέπει να πω ότι η αντίδραση των ποδοσφαιριστών μου μετά το 0-2 είναι αυτή που μας δίνει την ευκαιρία να ελπίζουμε στον επαναληπτικό. Ο χαρακτήρας που βγάζει η ομάδα είναι τέτοιος που σε κάνει να χαίρεσαι που είσαι μέρος της. 

 

Από την πλευρά του ο Σοφρώνης Αυγουστή δήλωσε:

Έγινε σήμερα ένα παιγνίδι κυπέλλου. Η ομάδα μου μπήκε πάρα πολύ καλά στο παιγνίδι και είχε τον έλεγχο. Πέτυχε 2 γκολ και μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ξεκινήσαμε καλά, κρατήσαμε μπάλα, όμως όταν δεχτήκαμε το γκολ ξεκίνησε ένας πανικός χωρίς λόγο. Είχαμε την ευκαιρία στο τέλος του παιγνιδιού να το κερδίσουμε, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε ένα πάρα πολύ παιγνίδι και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Τέλειωσε ένα ημίχρονο και συγκεντρονώμαστε στο ματς της Κυριακής. 

Υπάρχει ο επαναληπτικός σε μια βδομάδα στη Λεμεσό και θέλουμε την πρόκριση. Καλή επιτυχία στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον προπονητή της και για άλλο ένα ματς μαζί τους φεύγουμε με ένα ημίχρονο ο καθένας

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Απόλλων Λεμεσού

Follow Kifines