Οι 200 συμμετοχές του Τζίμη και το συμβόλαιο του


16 Feb 2017, 10:12 a.m. kifinescom

Ενώπιον του κόσμου και με υπόκρουση το χειροκρότημα της κερκίδας, ο Δημήτρης Χριστοφή τιμήθηκε ψες από το Σωματείο για την συμπλήρωση 200 συμμετοχών με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 

Αναμφίβολα είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τον ίδιο όπως και για την ομάδα μας, με την σχέση των δύο να χρονολογείται από το 2008 όταν και πρωτοήρθε στο Τριφύλλι. Ο Δημήτρης κέρδισε πρωτάθλημα, κύπελλα όπως και μεταγραφή μέσω της παρουσίας του στην ομάδα μας ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στην φαρέτρα της ένα εξαιρετικά δυνατό επιθετικό όπλο. 

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι το πως θα συνεχίσει η σχέση αυτή. Ο Χριστοφή είναι στα 28 του χρόνια, έχει βάλει πίσω του τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν τα τελευταία 2 χρόνια και διανύει αυτή την περίοδο την καλύτερη του αγωνιστική φάση από την επιστροφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το πέρασμα από την Ελβετία. Διανύει τον 2ο χρόνο από το 2ετές του συμβόλαιο και η ερώτηση που πλανάται στον αέρα αυτή τη στιγμή είναι το τι θα γίνει με την περίπτωση ανανέωσης του. 

Η ομάδα μας έχει τον πρώτο λόγο αφού έχει το option της αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου, κάτι που προφανώς "δικαιολογεί" και το γιατί δεν τίθεται κάποιο θέμα αυτή τη στιγμή. Όμως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ και δη ο τεχνικός της διευθυντής θεωρεί (όπως και ο γράφων) ότι ο Δημήτρης Χριστοφή αποτελεί απόλυτα αναγκαίο γρανάζι για την μηχανή της ομάδας, τότε πρέπει να κληθεί για διαπραγμάτευση νέου μακροχρόνιου συμβολαίου. 

Σε αντίθετη περίπτωση θα φτάσουμε και πάλι στην επόμενη μεταγραφική περίοδο να συζητάμε διάφορα σενάρια και τον επόμενο Γεννάρη να μπορεί ο ποδοσφαιριστής να διαπραγματευτεί με όποιον θέλει και την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην έχει λόγο για το μέλλον του. 

Follow Kifines