Τζ. Κάρβερ: «Έχουμε σοβαρά μεσοαμυντικά προβλήματα»


27 Aug 2016, 8:33 p.m. kifinescom

Ο Τζον Κάρβερ παραδέχθηκε απόψε πως η ομάδα του δεν δούλεψε απόψε σωστά και η αμυντική λειτουργία ξανά δεν λειτούργησε. Από την πλευρά του ο Αδάμου είπε πως ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αξίζει περισσότερα.

Κάρβερ: – Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή που με δέκα παίκτες έπαιξαν τόσο παθιασμένα, δούλεψαν τόσο σκληρά. Ήταν δύσκολο απέναντι σε δέκα. Ξεκινήσαμε καλά, γυρίσαμε τη μπάλα καλά, δεχθήκαμε ένα γκολ σε μια φάση που έβγαλαν πάσα πίσω μας, κάτι που είπαμε στην προπόνηση, αλλά δεν μάθαμε από όσα είπαμε. Δεχθήκαμε δεύτερο εύκολο γκολ, με εξαιρετικό σουτ, αλλά ενώ χάσαμε 3 μαρκαρίσματα. Παλέψαμε δείξαμε χαρακτήρα και ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι πριν το δεύτερο ημίχρονο, δέχθηκαν και κόκκινη που ήταν καθαρή. Όπως είπα όμως, ο αντίπαλος αξίζει συγχαρητήρια, πάλεψαν πολύ, ίσως να προσέγγιζα και γω έτσι το παιχνίδι, να σπαταλώ χρόνο με κάθε ευκαιρία αν ήμουν στη θέση τους. Έβαλαν στο παιχνίδι και τα ball boys, άρχισαν οι καθυστερήσεις. Έμεινα έκπληκτος που ο διαιτητής έδωσε κάρτα για καθυστερήσεις στο 90, αλλά και που έδωσε μόλις 3 λεπτά. Η Αναγέννηση δούλεψε σκληρά, εμείς όχι και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

-Νομίζω είχαμε τα ίδια προβλήματα και την περασμένη εβδομάδα, προσπαθήσαμε να τα δουλέψουμε αυτή τη βδομάδα αλλά δεν έκαναν διαφορά. Όταν λέμε για αμυντική λειτουργία δεν είναι μόνο οι αμυντικοί είναι και οι μέσοι και δεν δουλέψαμε γενικώς σωστά. Έχουμε διακοπή τώρα, οι αμυντικοί δεν φεύγουν οι περισσότεροι και πρέπει να τα δουλέψουμε.

Από πλευράς των γηπεδούχων ο προπονητής της Αναγέννησης είπε:

Αδάμου: – Ξεκινώντας να απονέμω τα εύσημα στους παίκτες μας γιατί από τις 26 Ιουνίου καταθέτουν ψυχή. για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με μεγάλο αντίπαλο, δείξαμε πως είμαστε σκληροτράχηλη ομάδα με μέλλον. Μπορώ να πω ότι μας βγήκε η τακτική. Ξέραμε πως παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε 2-0 σε φάσεις που είπαμε πως μπορούμε να κτυπήσουμε. Σε μια ανύποπτη φάση δεχθήκαμε το 2-1. Δίνω τα συγχαρητήρια μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ και της εύχομαι καλή συνέχεια γιατί αξίζει περισσότερα αυτός ο μεγάλος κόσμος που ήταν ο δωδέκατος τους παίκτης ξανά.

Πηγή: omonoianews.com

Follow Kifines