Κύπρου: «Να προσφέρω αυτά που δεν μπόρεσα προηγουμένως»


31 Aug 2016, 4:45 p.m. kifinescom

H OMONOIA ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του 24χρονου επιθετικού, Θεοδόση Κύπρου, ο οποίος από το 2015 αγωνιζόταν στον Άρη Λεμεσού, ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί και στην Σουπερλίγκ με τη φανέλα της Καλλονής.

Ο Θεοδόσης Κύπρου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αναγέννηση Λυθροδόντα και ακολούθως, το 2007 πήρε μετεγγραφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2009, σε ηλικία 17 χρόνων. Την ίδια χρονιά πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας μας, σε αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται με αριθμό φανέλας το 99.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Θεοδόσης Κύπρου επεσήμανε:

"Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, μετά από πέντε χρόνια, στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είχα θέσει ως στόχο να επιστρέψω στην ΟΜΟΝΟΙΑ και είμαι ικανοποιημένος που τον έχω υλοποιήσει. Είμαι πιο δυνατός, πιο έτοιμος και πιο γεμάτος, για να ανταποκριθώ στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας.

Δεν νιώθω πως ήρθα σε μία ξένη, μία νέα ομάδα. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα οικειότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, κάτι που θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό.

Θέλω να προσφέρω στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτά που δεν μπόρεσα προηγουμένως. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να έχω επιτυχίες και για να κατακτήσω τίτλους με την ομάδα.Ανυπομονώ να φορέσω ξανά τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνέβαλαν στον να ολοκληρωθεί αυτή η μετεγγραφή".

Follow Kifines