Έτοιμος να περάσει ξανά το κατώφλι του Ηλίας Πούλλος ο Κύπρου (video)


29 Aug 2016, 7:23 p.m. kifinescom

Πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην Ομόνοια είναι ο Θεοδόσης Κύπρου αφού με τη σύμφωνη γνώμη του Τ.Δ της ομάδας η Διοίκηση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Άρη για την απόκτησή του. 

Ο Κύπριος επιθετικός που έχει ήδη κλείσει τα 24 του, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ομόνοια, στις μικρότερες ομάδες ενώ ακολούθησε την πρώτη ομάδα στην προετοιμασία και κέρδισε θέση στο ρόστερ την χρονιά 10-11 με προπονητή τον Λεμονή. Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς του έδωσε μάλιστα και φανέλα βασικού στο τελευταίο παιγνίδι της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο. 

Από τότε έχει μπει πολύ νερό στ' αυλάκι και ο Κύπρου έχει εξελιχθεί από φέρελπις επιθετικός σε ολοκληρωμένο φορ, αφού έχει την ικανότητα να κτυπάει σουτ και με τα δύο πόδια ενώ έχει παρουσιάσει ουσιαστική βελτίωση στα περιφερειακά καθήκοντα ενός επιθετικού, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του. Στον Άρη έχει κάνει καλά παιγνίδια τόσο ως επιθετικός κορυφής όσο και ως αριστερός ακραίος. Προηγουμένως αγωνίστηκε στην Καλλονή στην Ελλάδα ενώ από την Ομόνοια είχε φύγει για τον Χαλκαρωνά για να "ωριμάσει". 

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλοντας να αυξήσει τις επιλογές του στην επίθεση έχει ζητήσει την απόκτηση του Κύπρου, για τον οποίο ενδιαφέρον έχουν επιδείξει τόσο η Ανόρθωση όσο και το αποελ. Εφόσον όμως ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα της Λεμεσού, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να πληρώσει στον Άρη ένα ποσό για την ελευθέρα του. 

Εδώ μπαίνει το ερώτημα για άλλη μια φορά για το πως θα καταλήξει η ομάδα να πληρώσει (το όποιο) χρηματικό ποσό για να πάρει πίσω ποδοσφαιριστή τον οποίο η ίδια είχε στα φυτώρια της αλλά και στην πρώτη ομάδα. Θα μας πείτε αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα τα σπίτια (βλέπε μεταγραφή Πογκμπά στην Γιουνάιτεντ) όμως η έλλειψη προνοητικότητας είναι κάτι που χαρακτηρίζει την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. 

Αυτό βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την αξία του ποδοσφαιριστή, που εάν αποκτηθεί μπορεί κατά την άποψη μας να προσφέρει ουσιαστικά στην Ομόνοια. Ο Νταμπίζας έχει ανοιχτή επαφή με τον πρόεδρο του Άρη Σταύρο Δημοσθένους και δεδομένης της επιθυμίας και του ίδιου του ποδοσφαιριστή δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να καταλήξουν σε συμφωνία και να ντυθεί ο κύπριος επιθετικός στα πράσινα της Ομόνοιας. 

Πιο κάτω ένα βίντεο με τα επιτεύγματα και τις καλύτερες του στιγμές:

Follow Kifines