Επίσημα "πράσινος" ο Κωνσταντινίδης


12 Aug 2016, 4:59 p.m. kifinescom

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει τη μετεγγραφή του 22χρονου Ελλαδίτη δεξιού ακραίου αμυντικού, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, υπό μορφή δανεισμού για μία αγωνιστική περίοδο από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα αγωνίζεται με τον αριθμό 22.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείο μας, ανέφερε

"Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ εκτός Ελλάδας. Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ, που είναι ένας μεγάλος και λαοφιλής Σύλλογος. Ήθελα να αγωνιστώ σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, διότι αυτόν τον στόχο έμαθα να έχω από μικρός. Σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου, έπαιξε και ο Νίκος Νταμπίζας".

Ακολούθως, σχολίασε τις πρώτες εντυπώσεις που έχει σχηματίσει, παρακολουθώντας τον χθεσινό φιλικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό: "

Η ομάδα πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση και πλέον το ζητούμενο είναι να ξεκινήσουμε θετικά το πρωτάθλημα. Μου έκαναν θετική εντύπωση οι εγκαταστάσεις στο ΓΣΠ, αλλά και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός και αγαπά την ομάδα".

Όσο αφορά για την περίοδο προσαρμογής του, αλλά και το επίπεδο ετοιμότητας του, ανέφερε

"Είναι θετικό το γεγονός πως Κύπρος και Ελλάδα δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές. Επίσης, στην προσαρμογή μου θα με βοηθήσουν οι Παντελιάδης, Σοϊλέδης και ο γυμναστής, Ηλίας Αμπατζίδης, τους οποίους γνωρίζω από την Ελλάδα. Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ανυπομονώ να αγωνιστώ".

Follow Kifines