Δανεικός στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Κωνσταντινίδης


8 Aug 2016, 9:30 p.m. kifinescom

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε προ ολίγου την μεταγραφή του Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Οι συζητήσεις της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ και τον ποδοσφαιριστή τελεσφόρησαν και ο Ελλαδίτης μπακ ντύνεται από αύριο στα πράσινα. 

Η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει πως έχει καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού, για μία αγωνιστική περίοδο, του 22χρονου δεξιού ακραίου αμυντικού, Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

O Ελλαδίτης ακραίος αμυντικός ξεκίνησε την περσινή χρονιά με πολλές ελπίδες, όντας βασικό στέλεχος στα πρώτα παιγνίδια της χρονιάς.  Είχε ουσιαστική συνεισφορά στον διασυρμό της Brondby στα πλέιοφς του Γιουρόπα με 5-0, έχοντας 2 ασίστ ενώ είχε σημαντική παρουσία και στους αγώνες των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο τραυματισμός του όμως στο γόνατο στο παιγνίδι με τον Πλατανιά λίγο πριν τα Χριστούγεννα τον έστειλε χειρουργίο μετά από την ρήξη χιαστών που υπέστη. Μοιραία χάθηκε γι αυτόν η χρονιά και πλέον ψάχνει την επάνοδο του. Εξού και η διάθεση του ΠΑΟΚ για δανεισμό του. Πρόκειται για ποιοτικό πάντως ποδοσφαιριστή ο οποίος εφόσον είναι υγιής μπορεί να κάνει την διαφορά στη θέση του. O δανεισμός του είναι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, με τον ποδοσφαιριστή να διατηρεί συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2019, έχοντας ρήτρα αγοράς πάνω από τα 4 εκ. ευρώ. 

Μένει τώρα να δούμε τι μπορεί αυτό να σημαίνει για το μέλλον του Καρλίτος στην ομάδα, όπως και των Μάριου Δημητρίου και Φιλιώτη. Ερωτηματικό επίσης παραμένει αν τελικά θα γίνει κίνηση για κεντρικό αμυντικό όπου η κοινή διαπίστωση εδώ και καιρό είναι ότι υπάρχει (σοβαρή) έλλειψη. Ο Νταμπίζας όμως και ο Κάρβερ ειν' αυτοί με τον τελικό λόγο και ο χρόνος θα δείξει σε πρώτο χρόνο τι θα πράξουν και σε δεύτερο, τι θα αποφέρει το στοίχημά τους. 

 

(Λανθασμένα αναφέραμε σε προηγούμενη έκδοση του παρόντος άρθρου ότι το συμβόλαιο του τελειώνει το 17)

Follow Kifines