Χρ. Χριστοδούλου: «Ας τον στείλουμε στον Αη Κυπριανό για ξεμάτιασμα»»


1 Jul 2016, 10:57 a.m. kifinescom

Μιλώντας στον Σούπερσπορ για τον νέο τραυματισμό του Χριστοφή, ο υπεύθυνος ΜΜΕ Χριστόδουλος Χριστοδούλου είπε αστειευόμενος ότι ένα ξεμάτιασμα του ποδοσφαιριστή από τον πάτερ Σάββα στο Μένοικο, μάλλον θα του κάνει μόνο καλό αφού η ατυχία και οι τραυματισμοί δεν λένε να τον αφήσουν στην ησυχία του.

Το μέλος του ΔΣ μίλησε για τον χθεσινό αγώνα αλλά και τον αγώνα που έρχεται την ερχόμενη Πέμπτη τονίζοντας ότι χρειάζεται σοβαρότητα και η ομάδα να παραμείνει προσγειωμένη. Συνέστησε εξάλλου ακόμη λίγη υπομονή και σύντομα θα ανακοινωθούν νέες μεταγραφές ενώ απάντησε για το θέμα της τιμής του εισιτηρίου του επαναληπτικού. 

Αναλυτικά:

O στόχος μας ήταν να βάλουμε τις βάσεις για το δεύτερο παιγνίδι και νομίζω τον έχουμε επιτελέσει. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση, με νέο προπονητή και νέους παίχτες και ας μην περιμένει ο κόσμος την μεγάλη εμφάνιση. Στόχος ήταν το αποτέλεσμα. Το καλό αποτέλεσμα για να βάλουμε τις βάσεις για τον επαναληπτικό, κάτι που πετύχαμε. 

Για το πρώτο γκολ του Ντάρμπισιαιρ και για το ότι δείχνει ότι μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα:

Ήταν μια προσθήκη που για να την κάνει ο Τ.Δ, σημαίνει ότι πίστευε στις δυνατότητες του και σε όσα έχει να προσφέρει. Ελπίζουμε να υπάρξει συνέχεια αφού άρεσαν τα όσα έδειξε στο καλημέρα. 

Για τον επαναληπτικό

Βάλαμε τις βάσεις και θα πάμε προσγειωμένα, σαν να μην έχει παιχτεί το πρώτο παιγνίδι. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, σοβαροί και να μην ξεχνάμε ότι η αντίπαλος ομάδα έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις αντίπαλο επ ουδενί λόγο. Δεν υπάρχουν μικρές ομάδες. 

Το ότι είμαστε το φαβορί, είναι δεδομένα πάνω στο χαρτί και στη θεωρία. Αν δεν το δείξεις αυτό στο γήπεδο, άδικα μιλάμε τόσο εγώ όσο κι εσείς. Πρέπει να είμαστε και το λέω γενικότερα ότι πάντα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. 

Για την σοβαρότητα του τραυματισμού του Χριστοφή:

Είναι πάρα πολύ νωρίς για να ξέρουμε. Θα περάσει από εξετάσεις τις αμέσως επόμενες μέρες και ευχόμαστε και ελπίζουμε να μην είναι κάτι το σοβαρό. Να σταματήσει επιτέλους και η ατυχία που τον κυνηγά. Ας τον στείλουμε στον Άγιο Κυπριανό στο Μένοικο να τον ξεματιάσουμε, αστειευόμενος πάντοτε. 

Δεν μπορεί κανείς να το αντιληφθεί εύκολα το πόσο άτυχος στάθηκε ο Χριστοφή. Μια στιγμή που ξεπερνάει το πρόβλημα το σοβαρό που είχε, μετά κτυπάει στον αστράγαλο και τώρα αυτό. Είναι μεγαλύτερο πρόβλημα το ψυχολογικό ξέρετε. Για ένα ποδοσφαιριστή που κάνει τόση προσπάθεια για να επανέλθει. Νιώθει και ο ίδιος το βάρος του όταν επέστρεψε και τον τρόπο που επέστρεψε κυρίως γιατί είναι παιδί με ευαισθησίες. Εμείς θα του σταθούμε δίπλα του όσο καιρό χρειαστεί για να είναι ξανά έτοιμος και ψυχολογικά και σωματικά. 

Για την προσέλευση στον επαναληπτικό αγώνα και την τιμή του εισιτηρίου:

Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Θα δει την ομάδα, την φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ, αν και ακόμη θα γίνουν αρκετές προσθήκες. Όπως βλέπουμε όλοι και μέσω των αντιδράσεων των οπαδών στα μέσα, τα 20€ για κάποιους φαίνονται πολλά. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι πρόκειται για μια νεκρή περίοδο όπου οι υποχρεώσεις του Σωματείου τρέχουν άρα θέλουμε τον κόσμο να έρθει κοντά και να μας στηρίξει.

Δεν έχουμε κανένα παράπονο πάντως από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, έχει τρέλα με την ομάδα του και θέλουμε να συνεχίσει να είναι έτσι. Είναι μια ευκαιρία το ματς της Πέμπτης για να δουν από κοντά οι ποδοσφαιριστές το φαινόμενο που είναι ο κόσμος μας. 

Για το αν η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση αμυντικού:

Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Δεν ανακοινώνουμε κάτι πριν ολοκληρωθεί μια μεταγραφή. Το ότι θα έρθουν ποδοσφαιριστές είναι δεδομένο. Ακόμη λίγη υπομονή και τελειώνει το θέμα αμυντικού. Είμαστε πολύ κοντά. 
Συνήθως αυτοί που έρχονται πάντως δεν γράφονται ή ακούγονται από πριν. Μιλούν τα αποτελέσματα. Ακόμη και όταν κλείσαμε τον προπονητή και τους πρώτους ποδοσφαιριστές γράφονταν άλλα ονόματα από αυτά που στο τέλος έκλεισαν. Ο κόσμος ας έχει εμπιστοσύνη στον Τ.Δ γιατί κάνει πολύ καλή δουλειά και τα αποτελέσματα του θα φανούν πολύ σύντομα. 

Follow Kifines