Συνδυασμός ΕΟ: "Είμαστε ικανοί, το ξέρουμε και το πιστεύουμε"


20 May 2016, 3:37 p.m. kifinescom

Με ανακοίνωση του ο συνδυασμός "Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ" επαναδηλώνει την ετοιμότητα του να εμπλακεί στα διοικητικά και να δουλέψει σκληρά για να ξαναδεί την ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταθλήτρια

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η προχθεσινή αποτυχία της ομάδας μας να κατακτήσει το κύπελλο στενοχωρεί άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο. Οφείλουμε όμως να αντιληφθούμε ότι η προχθεσινή ήττα δεν είναι απλά μια πρόσκαιρη αποτυχία αλλά το αποτέλεσμα λαθών που γίνονται στο Ομονοιάτικο οικοδόμημα εδώ και δύο σχεδόν δεκαετίες. Δεν μας μένει άλλη επιλογή από το να δούμε επιτέλους το τι φταίει, να σηκώσουμε τα μανίκια και το κεφάλι και να πιάσουμε δουλειά ξεκινώντας από τις επερχόμενες εκλογές του σωματείου μας. Το καταστατικό του Α.Σ.Ο.Λ. προβλέπει ότι όταν μία διοίκηση αναλάβει πριν από την καταστατικά καθορισμένη ημερομηνία, δηλαδή τον Ιούνιο, τότε έχει δικαίωμα να παραμείνει στο πηδάλιο μέχρι και το τέλος Ιουνίου.

Επίσης, όπως είναι γνωστό όταν ανέλαβε η παρούσα διοίκηση είχε προαναγγείλει τριετές πλάνο, πράγμα που σημαίνει ότι της απομένει ένας χρόνος για να το ολοκληρώσει. Το καταστατικό όμως του σωματείου μας πρέπει να είναι η βίβλος μας. Έτσι φέτος πρέπει να γίνουν εκλογές. Πρέπει επίσης όλοι να γνωρίζουμε ότι η ομάδα μας ξεκινά τις επίσημες της υποχρεώσεις για τη σεζόν 2016-2017 από τις 30 Ιουνίου. Με λίγα λόγια έχουμε λιγότερο από ενάμιση μήνα μπροστά μας για να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός και η προετοιμασία της ομάδας μας, εν μέσω μάλιστα περιόδου ενδοσωματειακών εκλογών. Μετά λύπης σήμερα στην δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε η διοίκηση του σωματείου μας ανακοινώθηκε με αόριστο τρόπο ότι θα εξαγγελθεί την επόμενη βδομάδα η ημερομηνία εκλογικής συνέλευσης. Θα πρέπει τα μέλη και οπαδοί της Ομόνοιας να γνωρίζουν ότι σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δοθούν επιπλέον 2 βδομάδες διορία για εκδήλωση ενδιαφέροντος από υποψηφίους. Με λίγα λόγια, το σωματείο μας θα έχει Εκλογική Συνέλευση λίγες μόνο μέρες πριν να δώσει η ομάδα μας το πρώτο της Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Δύο είναι τα θέματα που μας προβληματίζουν επ’ αυτού. Αρχικά, μια τέτοια περίπτωση θα αποπροσανατόλιζε την ομάδα μας και όλο το Ομονοιάτικο οικοδόμημα –ακόμα και σε περίπτωση καθόδου συνδυασμού κοινής αποδοχής- λίγο πριν από καθοριστικό αγώνα. Κατά δεύτερο, σε τέτοια περίοδο, η ομάδα μας λογικά θα έχει ήδη ολοκληρώσει τον προγραμματισμό της για την επόμενη περίοδο. Άρα, η οποιαδήποτε επόμενη διοίκηση, είναι αναγκαστικά δεσμευμένη από τις αποφάσεις της προηγούμενης. Θεωρούμε ότι η καλύτερη ημέρα διεξαγωγής Εκλογική Συνέλευσης έπρεπε να είχε λάβει χώρα αμέσως μετά τον τελικό. Νοούμενου ότι είναι ήδη αργά, καλούμε τη διοίκηση του σωματείου μας να προκηρύξει την Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου μας το αργότερο κατά τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και να καθοριστεί όσο το δυνατόν το συντομότερο από την ημέρα εξαγγελίας της και όσο το δυνατό πιο μακριά από τον πρώτο Ευρωπαϊκό μας αγώνα. Η νέα διοίκηση έχει πολλή δουλειά να κάνει ούτως ώστε η ομάδα μας και ο Λαός της να είναι έτοιμοι για τις προκλήσεις της νέας χρονιάς που έρχονται λίαν συντόμως.

Ο συνδυασμός ‘Εμπρός Ομόνοια’ δημιουργήθηκε πριν από περισσότερο από ένα χρόνο με στόχο και όραμα να καταστήσει με πιθανή εκλογή του, την Ομόνοια ξανά ΜΕΓΑΛΗ. Έχουμε το προνόμιο σαν περήφανα μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να δηλώσουμε παρών ως υποψήφιος συνδυασμός στην επερχόμενη εκλογική συνέλευση και ένας από τους στόχους του πλάνου μας είναι αυτό το προνόμιο να το αποκτήσει ο κάθε ένας από εσάς με την εκστρατεία εγγραφής μελών που θα κάνουμε. Επιδίωξη μας είναι με το πέρας των χρόνων η ομάδα μας να έχει τη δυνατότητα κατάρτισης Διοικητικών Συμβουλίων από πλειάδα ικανών ατόμων και όχι από τα λιγοστά της μέλη. Είμαστε η γενιά που μεγάλωσε με τις ιστορίες του ένδοξου παρελθόντος, η γενιά όμως που δεν έζησε ούτε στο ελάχιστο τις εμπειρίες αυτού του παρελθόντος. Η γενιά αυτή μεγάλωσε και την εκπροσωπούμε ΕΜΕΙΣ. Είμαστε ικανοί, το ξέρουμε, το πιστεύουμε και θέλουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να το αποδείξουμε. Το πάθος μας για να πάρουμε την ομάδα μας στην πρώτη θέση είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Θέλουμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να πιστέψει σε αυτό που πιστεύουμε και να ακολουθήσει το όραμα μας. Να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταθλήτρια, την ΟΜΟΝΟΙΑ μεγάλη και πάνω από όλα την ΟΜΟΝΟΙΑ που θέλει ΟΛΟΣ ο κόσμος της, για να νιώθει περήφανος.
 

Follow Kifines