Τα εισιτήρια του ντέρμπι του Σαββάτου


10 Feb 2016, 7:45 a.m. kifinescom

Αρχίζει την Τετάρτη (10/02) η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με τον αποελ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016, στο Γ.Σ.Π και θα ξεκινήσει στις 15:00, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν στη διάθεσή τους 2200 εισιτήρια, για τη Βόρεια κερκίδα του σταδίου.

Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου:

•    Την Τετάρτη (10/02) και την Πέμπτη (11/02), θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.
•    Απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσουν εισιτήριο αγώνα, τις πιο πάνω ημέρες, οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, είναι η επίδειξη της κάρτας του εισιτηρίου διαρκείας τους.
•    Την Παρασκευή (12/02) και το Σάββατο (13/02), τα εναπομείναντα εισιτήρια θα τεθούν στη διάθεση όλου του κόσμου της ομάδας μας.

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων είναι τα ακόλουθα:

•    Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – Primetel» (Τετάρτη από τις 09:00 – 14:00, Πέμπτη με Παρασκευή 09:00 – 13:00 και 15:00 – 18:30, και Σάββατο 09:00 – 12:00)
•    ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας (Τετάρτη μέχρι Παρασκευή 17:00 – 20:00)
•    Αμμόχωστος, Λαϊκές Οργανώσεις Αυγόρου (Τετάρτη μέχρι Παρασκευή 17:00 – 20:00)
* Δεν θα διατίθενται εισιτήρια στον ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού και Πάφου, καθώς όπως ενημέρωσαν, θα τηρήσουν αποχή από τον αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων όπως έχουν καθοριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα:

•    Κανονικό: 15 ευρώ
•    Μαθητικό: 10 ευρώ
•    Παιδικό: 1 ευρώ

Σχετικά με την αναγραφή του αριθμού ταυτότητας στο εισιτήριο και τις διαδικασίες ταυτοποίησης:

Το Σωματείο μας, μετά από Έκτακτη Συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, αναφορικά με το θέμα που προέκυψε σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον αποελ, επιθυμεί να αναφέρει τα ακόλουθα:

1. Δεν συμφωνεί με την ταυτοποίηση οποιουδήποτε φιλάθλου για την είσοδό του στο γήπεδο.

2. Με βάση την πιο πάνω θέση, είναι φανερό ότι το Σωματείο μας δεν αποδέχεται την πρακτική ταυτοποίησης των φιλάθλων κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, την οποία υιοθέτησε ο αποελ για τους εντός έδρας αγώνες του.

3. Θεωρούμε ότι η ταυτοποίηση αυτή είναι αχρείαστη και άνευ αντικειμένου.

4. Επειδή όμως το Σωματείο μας δεν θέλει να στερήσει τη δυνατότητα σε φιλάθλους μας που επιθυμούν να παρευρεθούν στο γήπεδο και λόγω του ότι τα εισιτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας θα διατεθούν μόνο σε προπώληση και δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο, την ημέρα του αγώνα, όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα πρέπει να αγοράσουν τα εισιτήρια από τα σημεία πώλησης που αναγράφονται πιο πάνω.

5. Μετά από απαίτηση του ΑΠΟΕΛ, οι φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, πρέπει να προσκομίσουν στην είσοδο την πολιτική τους ταυτότητα και εισιτήριο του αγώνα, στο οποίο θα αναγράφεται ονοματεπώνυμο και αριθμός πολιτικής ταυτότητας. Σε περίπτωση που τα στοιχεία της πολιτικής ταυτότητας και τα στοιχεία του εισιτηρίου, δεν συνάδουν μεταξύ τους, τότε δεν θα τους επιτρέπεται να εισέλθουν στο στάδιο.

6. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιθυμεί να ενημερώσει ότι έχει διασφαλίσει πως το εισιτήριο θα παραμένει στην κατοχή του κάθε φίλαθλου και ότι κανένα στοιχείο του εισιτηρίου ή της ταυτότητας, δεν θα περιέλθει στην κατοχή οποιουδήποτε τρίτου. Ως εκ τούτου, καλούμε τον κάθε φίλαθλο να κρατήσει στην κατοχή του το εισιτήριό του.
 

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines