Απέχουν οι οργανωμένοι


9 Feb 2016, 8 p.m. kifinescom

Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Ακόμα ένα αιώνιο ντέρμπι είναι προ των πυλών, ένα ντέρμπι αλλιώτικο από τα άλλα αφού το πέταλο θα είναι χωρίς τους οργανωμένους, χωρίς την ασπίδα της ομάδας. Η παράτυπη, βάση της προκύρηξης του πρωταθλήματος  απόφαση των απέναντι, για είσοδο στο γήπεδο με ταυτότητες, δεν θα μπορούσε παρά να μας αφήσει εκτός πετάλου. Το πιο πάνω μέτρο αποτελεί προθάλαμο της περιβόητης κάρτας οπαδού, με τα στοιχεία μάλιστα, να καταλήγουν στην διοίκηση των φασιστών απέναντι, χωρίς καμιά ασφάλεια και καμιά εγγύηση για την διαφύλαξη τους.

Η οργανωμένη μας κερκίδα καλεί σύσσωμο τον περήφανο κόσμο της βασίλισσας να απέχει απο το παιχνίδι του Σαββάτου, στέλνοντας έτσι μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, πως ο λαός αυτός δεν ξεχνά τις καταβολές του, δεν υποτάσσεται και δεν ξεπουλά ιδέες και ιδανικά με τα οποία έχει γαλουχηθεί. Γιατί ΟΜΟΝΟΙΑ σημαίνει αντίσταση, γιατί η ίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ δημιουργήθηκε με την άρνηση για υπακοή και υποταγή. Γιατί όπως όλος ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έτσι και εμείς, ζούμε και αναπνέουμε για αυτά τα παιχνίδια, ο αέρας όμως που έχουμε μάθει να περνά μέσα στα στήθια μας ήταν πάντα αυτός της ελευθερίας και της περηφάνιας.  Αντιστεκόμαστε τώρα για το ελεύθερο ποδόσφαιρο του μέλλοντος, απέχουμε απ’ το ντέρμπι για να κερδίσουμε την παρουσία μας στα ντέρμπι που θα έρθουν.

Τέλος, αφήνουμε στην κρίση του κόσμου της ομάδας για άλλη μια φορά αυτούς που εδώ και καιρό έχουν χαράξει την δικιά τους πορεία, αυτήν της διχόνοιας και της σύγκρουσης. Αυτούς που τολμούν να παραβιάζουν βασικές αρχές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απλά και μόνο για να έρθουν σε σύγκρουση με την οργανωμένη μας κερκίδα. Η δικιά σας πορεία έχει περάσει στις συνειδήσεις του κόσμου εδώ και καιρό και είναι πλέον όμοια με αυτή των απανταχού εχθρών του.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ – ΟΧΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

Σε συμπληρωματική τους ανάρτηση στο facebook οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας αντέδρασαν και στην ανακοινώση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την οποία εξηγεί την διαδικασία ταυτοποίησης των οπαδών:

Η ανακοίνωση του Δ.Σ είναι ότι πιο γελοίο και ταυτόχρονα προκλητικό έχουμε διαβάσει. Γελοίο αφού παίζει με την νοημοσύνη μας προσπαθώντας με λεπτομέρειες να πείσει τον κόσμο για τα τερτίπια του κάθε μανιταρα και προκλητικό αφού για ακόμα μια φορά επιλέγει να διχάσει τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η δήθεν μη παράδοση του αποκόμματος δεν μας κάνει καμιά διαφορά αφού στο τέλος αποδέχεται τα ονομαστικά εισιτήρια και τον έλεγχο τους από τους steward στην είσοδο. Είναι ηθική υποχρέωση του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ να αντισταθεί στα γήπεδα κρατητήρια.

Η διοίκηση το μόνο που καταφέρνει είναι να ωραιοποιεί τους νόμους τους και να τους πλασάρει στο λαό της ομάδας μας για αυτό είναι και απόλυτα συνένοχη. Ουσιαστικά με την σημερινή της ανακοίνωση έχει αποδεκτή την κάρτα οπαδού του κ. Ιωνά και μάλιστα καλεί και τον κόσμο της ομάδας μας με την παρουσία του στο γήπεδο να στηρίξει τα μελλοντικά μέτρα που θα έρθουν.

Κατώτεροι τον περιστάσεων για ακόμα μια φορά, θα μπορούσαν να ενώσουν τον πράσινο λαό σε ένα κοινό μέτωπο ενάντια στους τρομονόμους αντ' αυτού επέλεξαν να μείνουν για ακόμα μια φορά μόνοι τους αφού ήδη το ΣΥ.ΦΙ ΛΕΜΕΣΟΥ και το ΣΥ.ΦΙ ΠΑΦΟΥ έχουν ανακοινώσει την στήριξη τους στην αποχή.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό προσκυνημένοι γεννήθηκαν προσκυνημένοι θα πεθάνουν.

 

Εξάλλου, αποχή ανακοίνωσαν και τα ΣυΦι Πάφου και Λεμεσού τα οποία δεν δέχτηκαν να παραλάβουν εισιτήρια για το ντέρμπι.

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines