Παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Έλντερ Καμπράλ (δηλώσεις ποδοσφαιριστή)


31 Aug 2015, 4:10 p.m. kifinescom

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου Πορτογάλου αριστερού ακραίου αμυντικού, Έλντερ Καμπράλ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε για αριθμό φανέλας το 53.

"Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα, με υψηλούς στόχους και αυτό με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Ευχαριστώ την ΟΜΟΝΟΙΑ που με εμπιστεύτηκε και που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε ψηλό επίπεδο. Είμαι αποφασισμένος να αποδείξω στο γήπεδο, πόσο σωστή ήταν η απόφαση της ομάδας" ανέφερε ο Έλντερ Γκαμπράλ στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

"Γνωρίζω κάποιους παίκτες της ομάδας, όπως τον Ασίς, τον Σέρινταν, τον Μαργκάσα, όμως σίγουρα θα χρειαστώ κάποιες μέρες για να προσαρμοστώ στο νέο μου περιβάλλον και να αφομοιώσω την αγωνιστική φιλοσοφία του συνόλου. Είμαι έμπειρος ποδοσφαιριστής και δεν θα δυσκολευτώ να προσαρμοστώ εδώ" ανέφερε ο Πορτογάλος.

Όσο για τον βαθμό ετοιμότητά του, επεσήμανε: "Είναι λογικό να μην είμαι 100% έτοιμος, όμως είμαι σε ένα ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας καθώς ακολουθούσα ατομικό πρόγραμμα. Μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια, σύντομα θα είμαι στο επιθυμητό επίπεδο".

Τέλος, ο Έλντερ Καμπράλ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο: "Υπόσχομαι ότι θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι, ώστε μέσα από τις επιτυχίες να δίνουμε χαρά στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εύχομαι να εξελιχθούν όλα ομαλά και να έχουμε μία πετυχημένη σεζόν".

Follow Kifines