Η πρόκριση είναι το ζητούμενο


4 Jul 2015, 11:54 a.m. kifinescom

Η απογοήτευση μετά την εμφάνιση της Πέμπτης εμφανής. Το ζητούμενο όμως παραμένει το ένα και το αυτό. Στο ΓΣΠ την ερχόμενη βδομάδα να πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ την πρόκριση.

Ανεξάρτητα με την όποια συζήτηση γίνεται μετά το 1-0 της Γεωργίας για τις επιλογές στην εντεκάδα, τον πάγκο και το σχήμα, είναι αυτονόητο ότι δεν είναι δα και καμιά εξωπραγματική απαίτηση το να ζητάς την πρόκριση στον 1ο (!!!) προκριματικό κόντρα σε μια ομάδα κατά πολύ υποδεέστερη σε ποιότητα. Το πρώτο αποτέλεσμα ήταν απότοκο πολλών (αρνητικών) παραγόντων όμως ακόμη και με αυτά τα δεδομένα, η απαίτηση για πρόκριση παραμένει αμετακίνητη.

Είναι αυτονόητο ότι ο κόσμος καλείται να παίξει τον δικό του ρόλο στο ΓΣΠ όμως ας μην κοροϊδευόμαστε, το δια ταύτα επιτυγχάνεται μόνο μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου. Ήτοι από τους ποδοσφαιριστές και το τι θα πράξουν στα 90 λεπτά της επανάληψης όπου θα πρέπει να σκοράρουν 2 τέρματα παραπάνω από αυτά του αντιπάλου.

Το πως θα επιτευχθεί ο στόχος;
Δουλειά του Καϊάφα και του υπόλοιπου τιμ, μαζί με τους ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να σβήσουν την ντροπή της πρώτης ήττας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε πρώτο προκριματικό γύρο. Γιατί αν δεν το πράξουν και αποκλειστεί το Τριφύλλι από τα 20χρονα της Διναμο, τότε θα μιλάμε για αγωνιστικό "Βατερλό"!

Ήδη άρχισαν οι πρώτες μουρμούρες για τις επιλογές της ομάδας στην ενίσχυση και για το πως την πρώτη χρονιά που κατάφερε η ομάδα να κρατήσει σημαντικό μέρος του βασικού της κορμού, να μην ενισχυθεί στις θέσεις που πραγματικά είχε ανάγκη.

Τυχόν αποτυχία πρόκρισης λοιπόν θα σημάνει το έναυσμα μεγάλων αναταραχών αλλά και παρατεταμένης αμφισβήτησης, προς όλους...

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs FC Dinamo Batumi

July 2015

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines