Νίκη και μόνο νίκη


9 May 2015, 10:47 a.m. kifinescom

Δεν είναι καθόλου υπερβολή αν πούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο. Η ομάδα μας υποδέχεται την Ανόρθωση με μοναδικό ζητούμενο το τρίποντο που θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για καλύτερη τύχη στο πρωτάθλημα.

Η 4η θέση στην οποία βρίσκεται το Τριφύλλι δεν την εξασφαλίζει προς το παρόν, αφού στο ενδεχόμενο κατάκτησης του Κυπέλλου από την ΑΕΛ τότε μόνο ο τρίτος θα πάρει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με την ΑΕΚ να αγωνίζεται σήμερα με τον Ερμή και τον Απόλλωνα αύριο με το αποελ στο Τσίρειο, η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει όπως και δήποτε τη νίκη κόντρα στην Ανόρθωση αφενός για να την θέσει (σχεδόν) οριστικά εκτός διεκδίκησης της 3ης θέσης και αφετέρου για να εκμεταλλευτεί τυχών απώλειες των προπορευόμενων της.

Σίγουρα οι απουσίες των Ασσίς, Σκέμπρι και Ούτσα καταγράφονται ως σημαντικές, όμως δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να παρουσιαστεί σοβαρή στην έδρα της και να πάρει το παιγνίδι, αφού τα λάθη τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος δεν επιτρέπονται. Στην 11άδα της ομάδας αναμένονται σημαντικές αλλαγές, δεδομένων των απουσιών αλλά και της παρουσίας του Ρομπέρτο Γκαρσία.

Υπάρχει η προσδοκία ότι το ΓΣΠ σήμερα θα έχει γεμάτες κατά μεγάλο ποσοστό τις τρεις κερκίδες που μας αναλογούν, μιας και η Διοίκηση έκανε έκκληση στον κόσμο για οργανωμένη διαμαρτυρία υπέρ του Fair Play ρίχνοντας ταυτόχρονα και την τιμή εισόδου στα 5 ευρώ, ενώ δυναμική αναμένεται και η παρουσία της Θύρα9 που διοργανώννει σήμερα πριν τον αγώνα μεγάλο συλλαλητήριο κατά των θεσμών του ποδοσφαίρου.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 17:00 και θα μεταδίδεται από την PrimeTel.

Follow Kifines