ΔΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: "Συλαλητήριο το Σάββατο με Ανόρθωση"


4 May 2015, 8:41 p.m. kifinescom

Με νέα ανακοίνωση του το ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει σύσσωμο το παρόν του το Σάββατο στο ΓΣΠ στις 15.30, πριν την έναρξη του αγώνα με την Ανόρθωση, για να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο υπέρ του...Fair Play.

H OMONOIA όρισε στα 5€ την είσοδο στο παιγνίδι για να προσελκύσει όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, ενώ την ίδια ώρα ζητεί την κάθοδο ξένων διαιτητών για τις τελευταίες 3 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε σημερινή του συνεδρία, αποφάσισε όπως απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για μαζική προσέλευση, στις 15:30, στον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Ανόρθωση, την οποία να μετατρέψει σε δυναμικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και Fair Play, εντός του γηπέδου, πάντοτε μέσα σε κόσμια πλαίσια.

Η γενική είσοδος στον αγώνα έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ (παιδιά κάτω των 12 χρόνων δωρεάν). Μαζί με το εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα, θα προσφέρεται στους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπλουζάκι, στο οποίο θα αναγράφεται το σύνθημα Fair Play.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αίρει την εμπιστοσύνη του προς την ηγεσία και τα Σώματα της ΚΟΠ, αλλά και προς την Επιτροπή Διαιτησίας. Ζητεί την κάθοδο ξένων διαιτητών για τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Παρά το γεγονός ότι πρόσφατο παρόμοιο αίτημά μας είχε απορριφθεί, εντούτοις τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου καθιστούν, έστω και τώρα, επιτακτική την ανάγκη για κάθοδο ξένων διαιτητών.

Παράλληλα, θα συνεχιστεί, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, το επόμενο χρονικό διάστημα, η προσπάθεια για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για εξυγίανση του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Follow Kifines