Τελευταία μέρα ξεκούρασης


12 Apr 2015, 11:30 a.m. kifinescom

Επιστρέφουν στις προπονήσεις αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα, που απολαμβάνουν σήμερα την τελευταία τους μέρα από το ρεπό που τους παραχωρήθηκε. 

Ο χρόνος, ως ο καλύτερος γιατρός, σίγουρα θα έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών που θα επιστρέψουν στο Ηλίας Πούλλος με σαφώς λιγότερη φόρτιση, από ότι την περασμένη Πέμπτη όταν και βρέθηκαν για τελευταία φορά στις εγκαταστάσεις στο Γέρι. 

Το ζητούμενο πλέον είναι. Νίκες μέσα στο ΓΣΠ κι όπου μας βγάλει. Ακόμη και στον επαναληπτικό του Κυπέλλου την μεθεπόμενη βδομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει στόχους, λένε άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Γιατί πολύ απλά, ομάδα χωρίς στόχους είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Η προσοχή πέφτει πάνω στον Απόλλωνα, που παρότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με απουσίες, έχει στον πάγκο νέο τεχνικό και αναμένεται να τα δώσει όλα για να πάρει το διπλό μέσα στη Λευκωσία και να διατηρήσει την πρωτιά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει άλλο ρεαλιστικό στόχο πέραν της διάκρισης στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου έτσι αναμένεται να κάνει το παν για να κόψει την όρεξη του Κάανεν.

Αγωνιστικά, το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Καϊάφας είναι αυτό του Ρούμπιο που αναμένεται να δοκιμάσει στις αρχές της βδομάδας να προπονηθεί, όμως δύσκολα θα υπολογίζεται για τα επόμενα 2 ματς.

Follow Kifines