Το μεσημέρι η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου


24 Mar 2015, 6:22 a.m. kifinescom

Στις 12 το μεσημέρι στο ΓΣΠ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca Cola όπου με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι η μία από τις 4 συμμετέχουσες ομάδες.

Οι άλλες τρεις - και πιθανές αντίπαλοι στα ημιτελικά - είναι η ΑΕΚ, η ΑΕΛ και το αποελ. Η ΑΕΛ είναι η μοναδική ομάδα από τις τρεις που δεν συμμετέχει στο πρώτο γκρουπ του πρωταθλήματος και το Κύπελλο αποτελεί τη μοναδική της διέξοδο για Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μη παρουσία της στον τελικό, ή μη κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα της Λεμεσού, σημαίνει αυτόματα ότι και η 4η θέση θα δίνει εισιτήριο συμμετοχής στα προκριματικά του Europa για την ομάδα μας σε περίπτωση που η βαθμολογία μείνει ως έχει, με την ΑΕΚ στην τρίτη θέση.

Όλα αυτά όμως είναι στη θεωρία, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι 3 αγώνες μακριά από την κατάκτηση ενός τροπαίου που θα δώσει πολλά παραπάνω στην ομάδα μας από άλλο ένα κύπελλο για την πλούσια μας τροπαιοθήκη. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος από τους 3 συνδιεκδικητές, αναμένουμε ένα δύσκολο ζευγάρι αγώνων όπου η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιαστεί με το καλύτερο της πρόσωπο για να πετύχει την παρουσία της στον τελικό και να διεκδικήσει ένα τίτλο που δεν έχει κατακτήσει από το 2012 όταν κέρδιζε στο ΓΣΠ την ΑΕΛ. 

Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης είναι ορισμένοι για τις 8, 22 και 29 Απριλίου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 20/5.

Follow Kifines