Στο νοσοκομείο ο Φυλαχτού


22 Mar 2015, 8:17 p.m. kifinescom

Στην σύρραξη που ακολούθησε την ισοφάριση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Γεράσιμος Φυλαχτού δέχτηκε κτύπημα από παράγοντα της Ανόρθωσης και αντικείμενο στο πρόσωπο με αποτέλεσμα την εισαγωγή του ποδοσφαιριστή μας στο νοσκομείο για αξονικό.

Όπως θα δείτε πιο κάτω στο γραφικό, ο Γεράσιμος δέχεται σπρώξιμο αρχικά από αναπληρωματικό ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης και στη συνέχεια ο φαλακρός παράγοντας με τα μαύρια τον κτυπάει στο πρόσωπο με την αγκώνα του!

Με τον ποδοσφαιριστή μας τραυματία, όπως δήλωσε και ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου μετά το τέλος του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής δέχτηκε και αντικείμενο στο πρόσωπο το οποίο τον βρήκε ελάχιστα εκατοστά κάτω από τον μάτι! Ο συγκεκριμένος "παράγοντας" ο οποίος κτύπησε τον Φυλαχτού, όπως βλέπετε πιο πάνω, το κάνει με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο και απορούμε ποιος ήταν ο λόγος της παρουσίας του στο γήπεδο.

"Άριστη" για μια άλλη φορά η φιλοξενία από τους παράγοντες της Ανόρθωσης όπως βλέπετε. Παράγοντες, αναπληρωματικοί και ποδοσφαιριστές όρμιξαν πάνω στους ποδοσφαιριστές μας απροκάλυπτα με τον Τράττο να παρακωλουθεί απαθής το όλο μπάχαλλο...

March 2015

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines