Αντρέας Δημητρίου: «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα» (audio)


23 Mar 2015, 2:05 p.m. kifinescom

Πρώτα ήταν ο Γιωργαλλίδης με την κροτίδα στο ντέρμπι με αποελ. Τώρα ο Φυλαχτού στο ματς με την Ανόρθωση. Αν και η ΟΜΟΝΟΙΑ ουδέποτε δεν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα περιστατικά αυτά, κάπου πρέπει να μπει ένα τέλος.

Αυτό ήταν το ζουμί των όσων δήλωσε ο Αντρέας Δημητρίου στις δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο σήμερα το μεσημέρι. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας μίλησε για τον τραυματισμό του Φυλαχτού, τον Καϊάφα, τον αγώνα στο Παπαδόπουλλος αλλά και για την Τόμπολα που κάνει σήμερα πρεμιέρα στις 7μμ

 

Ανδρέας Δημητρίου - Radio Proto 23/3/15 by Kifinescom on Mixcloud

 

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του Φυλαχτού

Ο Γεράσιμος χθες αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο ημίχρονο του αγώνα. Μετέβη στο νοσοκομείο και πέρασε από εξετάσεις. Έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη και θα διαφανεί στις επόμενες μέρες το πως θα διαχειριστούμε τον τραυματισμό του.

Είναι δύο τα ενδεχόμενα για το πως τραυματίστηκε. Είτε από αντικείμενο, είτε από κάποιο άτομο. Το μελετάμε τόσο εμείς όσο και η ομοσπονδία το βίντεο. Είναι πολύ σημαντικό περιστατικό, αφού χάσαμε ποδοσφαιριστή μας έστω κι αν ήταν στον πάγκο. Δεν μπορούσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε. Όπως έγινε και πέρσι στο Αελ - αποελ και διακόπηκε ο αγώνας.

Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να διακοπεί το παιγνίδι, ούτε και επιδιώξαμε κάτι τέτοιο. Ούτε την περασμένη βδομάδα όταν έγινε το ίδιο με την κροτίδα στον Γιωργαλλίδη. Σεβαστήκαμε το γεγονός ότι τα παιγνίδια πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο. Δεν μπορεί όμως αυτό να συνεχιστεί!

Για την σημασία της χθεσινής νίκης

Αν δεν τα καταφέρναμε χθες θα βρισκόμασταν σε δύσκολη θέση, χωρίς να σήμαινε όμως ότι θα χανόταν το τρένο. Υπάρχουν άλλα 7 παιγνίδια άλλωστε.

Στο πρώτο 20λεπτο ήμασταν κακοί και δεν μας βγήκε τίποτα. Ο προπονητής κι οι συνεργάτες του άμεσα το αντιλήφθηκαν και δεν δίστασαν να κάνουν τις αλλαγές. Από το σημείο αυτό και μετά η ομάδα μας πίεση την Ανόρθωση, σημείωσε 3 γκολ και κέρδισε. Προσθέσαμε αυτό που μας έλειπε στις προηγούμενες αγωνιστικές. Πετύχαμε τρία τέρματα, είχαμε διπλάσιες τελικές από τον αντίπαλο μας για άλλο ένα παιγνίδι και μας ικανοποιεί ότι προσθέσαμε την ουσία στο παιγνίδι μας.

Με την τακτική μας αναγκάσαμε την Ανόρθωση να κάνει τα λάθη από τα οποία προήλθαν τα δύο μας τέρματα και πετύχαμε το πιο βασικό, που είναι να κερδίσουμε. Στα ντέρμπι δεν έχει τόση σημμασία να είσαι καλύτερος, αλλά να κερδίζεις.

Για την αλλαγή του Γκαρσία και τον Κώστα Καϊάφα

Είχαμε πέραν της εισόδου του Γκαρσία και τρεις εσσωτερικές μετακινήσεις. Γενικά ήταν κινήσεις που ήταν ευεργετηκές για την ομάδα. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που ξέρει καλύτερα το ρόστερ του από τον Κώστα Καϊάφα. Είναι εύκολο να κρίνεις εκ του αποτελέσματος, κάτι που βλέπουμε στην Κύπρο να συμβαίνει.

Διαπιστώνει και ο κόσμος της ομάδας μας ότι γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή και τους συνεργάτες του. Θα πρέπει να πιστώνουμε τους προπονητές μας για τις επιλογές τους. Κάποτε μπορεί να μην τους βγουν, αλλά αυτές γίνονται με γνώμονα το καλό της ομάδας τους. Γνωρίζουν το ρόστερ, γνωρίζουν επίσης και τι χρειάζεται κατά τη διάρκεια του αγώνα και είναι με ικανοποίηση που βλέπουμε την ομάδα να διαχειρίζεται τους αγώνες ανεξάρτητα από το πως εξελίσσονται.

Η παρουσία του Κωνσταντίνου Παναγή

Έκανε ντεμπούτο ο Κωνσταντίνος χθες και είχε την ατυχία να του βγει η πιο δύσκολη φάση στην πρώτη φάση του αγώνα ( τετ α τετ με Γκονσάλβες). Όμως ο Παναγή έχει φοβερή αυτοπεποίθηση, σημαντικό προσόν για τη θέση, και σταδιακά πάτησε καλύτερα και βοήθησε την ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα του προσφέρει συνθήκες για να βελτιωθεί. Η μπάλα είναι στα δικά του πόδια και με σοβαρότητα και αρκετή δουλειά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Για την κατάσταση του Αντώνη Γιωργαλλίδη

Δεν έχω ενημέρωση (Σημ.: Μετά από ανακοίνωση της ΚΟΠ, έγινε γνωστό ότι στον Γιωργαλλίδη συνεστήθη ξεκούραση μιας εβδομάδας λόγω της ίωσης και ως εκ τούτου μένει εκτός αποστολής της Εθνικής)

Για τα κριτήρια και την τόμπολα

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την τεράστια βοήθεια που έδωσε στην ομάδα. Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τα κριτήρια και ζητάμε από τους φίλους που έχουν την ικανότητα να αγοράσουν αυτή τη βδομάδα τα διαρκείας τους, θα βοηθήσουν πάρα πολύ στο να περάσουμε τα κριτήρια. Στις 7 θα γίνει η πρώτη κλήρωση για το BINGO και όσοι θα ήθελαν μπορούν να πάρουν τις κάρτες τους και online. Όσοι θα ήθελαν μπορούν να δώσουν το παρόν τους στο Σωματείο για την πρώτη κλήρωση με τον νικητή να παίρνει 1000€.

 

Follow Kifines