Αδειάζει το Ηλίας Πούλλος


23 Mar 2015, 1:24 p.m. kifinescom

Δέκα ποδοσφαιριστές προπονούνται πλέον με τις εθνικές τους ομάδες αφήνοντας τον Κώστα Καϊάφα με ένα πολύ μικρό διαθέσιμο ρόστερ για να δουλέψει αυτές τις μέρες.

Σίγουρα στις προπονήσεις θα ανεβούν και κάποιοι ποδοσφαιριστές από τις μικρότερες ομάδες για να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός και την κατάλληλη προετοιμασία της ομάδας τόσο για το φιλικό της Παρασκευής με την Σαλαμίνα όσο και για το ματς με τον Ερμή την άλλη βδομάδα.

Τα νέα της σημερινής προπόνησης έβγαλαν την είδηση ότι ο Άλεξ Ρούμπιο ένοιωσε εκ νέου ενοχλήσεις και γι αυτό θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση του. Το ευτύχημα είναι ότι υπάρχουν οι μέρες για να ξεπεράσει το πρόβλημα του ο Ισπανός και δεν θα υπάρξει η πίεση του χρόνου για την επάνοδο του.

Το δελτίο:

Πρωινή ήταν η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, η οποία έγινε σε δύο γκρουπ.

Ο Άλεξ Ρούμπιο ένιωσε ενόχληση και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Κλήση για την εθνική ομάδα της χώρας τους έχουν πάρει οι Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Άντραζ Κιρμ, Λεάντρο, Αντρέ Σκέμπρι, Γιώργος Οικονομίδης, Χάρης Κυριάκου, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Αντρέας Παναγιώτου και Παντελής Κονομής. Η τεχνική ηγεσία έχει παραχωρήσει ρεπό για αύριο (24/03). Η επόμενη προπόνηση είναι καθορισμένη για το πρωί της Τετάρτης (25/03).

Follow Kifines