Β. Μιλόγιεβιτς: «Όπως ακριβώς το περιμέναμε το ματς»


22 Nov 2015, 8:22 p.m. kifinescom

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο κ. Μιλόγιεβιτς δήλωσε ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα όπως και για την προσπάθεια της ομάδας σε ένα αγώνα που εξελίχτηκε όπως ακριβώς τον περίμενε.

Ο νέος τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στάθηκε στο ότι η ομάδα έχει ως πρώτο στόχο να κλείσει τις αποστάσεις στις γραμμές της και να αλλάξει τον τρόπο που διαχειρίζεται τα παιγνίδια, κάτι που θα έρθει στη συνέχεια με δουλειά και προσπάθεια.

Αναλυτικά:

Καταρχάς να σας χαιρετήσω. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φιλοξενία που έχουμε δεχτεί εδώ. Για το παιγνίδι και σε σχέση με την ανάλυση των παιγνιδιών που κάναμε του Άρη, νομίζω το παιγνίδι πήγε όπως το περιμέναμε. Κρατήσαμε τον Άρη μακριά εκτός από μια φάση που η μπάλα πήγε στο δοκάρι και χρειαστήκαμε και τύχη, ενώ ξέραμε ότι πρέπει να προσέξουμε και τα καλά κτυπήματα του Αουρέλιο στα στημένα.

Ήθελα να δώσω διαφορετική νοοτροπία στους παίχτες μου και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους τόσο στο μήκος όπως και στο πλάτος. Νομίζω ήμασταν καλύτεροι όμως είχαμε φάσεις που έπρεπε να τις τελειώσουμε και να έχουμε καλύτερη ηρεμία. Θα το διορθώσουμε όμως κι αυτό στη συνέχεια.

Αν μου έλεγε κάποιος αυτό το σκορ πριν το παιγνίδι θα το δεχόμουν ως επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συγχρητήρια στον Άρη και στον συνάδελφο για την πολύ καλή δουλειά που κάνει. Δεν είναι εύκολο να κάνεις 4 συνεχόμενες νίκες. Πρέπει όμως να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες μας . Όπως και στον υπέρχο κόσμο που ήρθε δίπλα μας και τον χρειαζόμαστε και θα του προσφέρουμε ακόμα καλύτερα πράγματα. Υπάρχουν πολλοί αγώνες και πολλοί βαθμοί. Θα βάλουμε το κεφάλι κάτω, να δουλέψουμε, να διορθώσουμε κάποια πράγματα και θα τα πάμε καλά.

 

 

Τα στατιστικά του αγώνα Άρης Λεμεσού vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines