Καϊάφας: «Υπομονή»


3 Oct 2015, 8:26 p.m. kifinescom

Υπομονή συνέστησε ο Κώστας Καϊάφας που προσβλέπει σε βελτίωση της ομάδας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και την επιστροφή των τραυματιών.

Πρώτος μίλησε ο Πέδρο Εμάνουελ:

Σήμερα το γήπεδο δεν ήταν καλό για καμία από τις δύο ομάδες. Ήταν σημαντικό και για τις δύο ομάδες που ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά δεν ήταν δυνατό σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Νομίζω παίξαμε καλά απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Είναι δύσκολο να παίξεις εδώ όμως η ομάδα μας επειδή έχει προσωπικότητα κάναμε την προσπάθεια μας με δυνατό παιγνίδι στο πρώτο ημίχρονο, όμως χωρίς την σπουδαία ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, γνωρίζοντας ότι θα έχουμε μέχρι το 90 να σκοράρουμε αλλά και περιμένοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ να επιτεθεί από την αρχή και περιμέναμε την ευκαιρία μας. Αυτή ήρθε με τον Γκιέ όμως δεν τα κατάφερε να βάλει το γκολ έτσι μείναμε στο 0. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε βέβαια τις ευκαιρίες όμως μια ομάδα όταν δεν σκοράρει δεν μπορεί να κερδίσει.

Στο τέλος θα ήθελα να πω ότι μέχρι στιγμής αυτό ήταν το πιο ολοκλήρωμενο μας παιγνίδι, αφού η ομάδα έκανε αυτά που θέλαμε απλά μας έλειψε το γκολ στην τελική προσπάθεια. Πήραμε τον ένα βαθμό και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια.

 

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κώστας Καϊάφας:

Θα συμφωνήσω με τον συνάδεφο που ανάλυσε σωστά το παιγνίδι. Μπήκαμε αρκετά καλά στο 1ο ημίχρονο πιστεύω. Μετά το 25ο λεπτό κατάφερε ο Απόλλωνας να ελέγξει καλύτερα το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε εμείς δυνατά και αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη ήταν η ομάδα μας. Ο Απόλλωνας μάλλον έπαιξε για το αποτέλεσμα.

Έχουμε τώρα τη διακοπή, θα έχουμε την ομάδα γεμάτη και θα δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι.
Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και υπομονή για μας.

 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Απόλλων Λεμεσού

October 2015

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines