Να επιστρέψει η ηρεμία


17 Sep 2014, 11:11 a.m. kifinescom

Στόχος της σημερινής συνάντησης οργανωμένων συνόλων και ΔΣ είναι να ξεπεραστούν οι διαφορές και να επανέλθει η ενότητα στο εσωτερικό μέτωπο.

Το κλίμα στις τάξεις του κόσμου ακόμη και μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Δυνάμο, ήταν εξαιρετικό. Από το πουθενά αυτό το κλίμα διασαλεύτηκε και τώρα καλούνται οι εμπλεκόμενοι να φανούν υπεύθυνοι στη στάση τους, στη σημερινή συνάντηση ΔΣ και οργανωμένων συνόλων.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι η ΘΥΡΑ9 πρέπει να πάρει άμεσα πίσω τα εξασφαλισμένα της εισιτήρια. Αυτό είναι εκ των ων ουκ άνευ αναγκαίο αφού η απόφαση του ΔΣ για να μην δώσει εισιτήρια στην 9 ήταν πρόκληση και προσβολή τεραστίων διαστάσεων. 

Από εκεί και πέρα πρέπει να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη στο τι αναμένεται από τους οργανωμένους για τη στάση τους ενόσω βρίσκονται στο πέταλο. Η 9 δεν μπορεί να πουλήσει τις αξίες και τα ιδανικά της, που είναι άρρητα συνδεδεμένα με την ιστορία και την ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από την μια, όμως ούτε και η ΟΜΟΝΟΙΑ αντέχει την επιβολή προστίμων. 

Είναι από την άλλη ξεκάθαρο ότι ο μεγαλύτερος όγκος προστιμάτων προέρχεται από ενέργειες άλλων κερκίδων και όχι του Βόρειου Πετάλου, αφού αυτά αφορούν ρίξιμο αντικειμένων ή προπηλακισμούς γύρω από την φυσούνα και τους πάγκους. 

Η ουσία είναι ότι όλα τα μέρη πρέπει σήμερα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βάλουν πάνω από όλα το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 

Αν σήμερα δεν ξεπεραστούν εν τη γενέσει τους τα προβλήματα στις σχέσεις οργανωμένων και διοίκησης, το έργο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο στο φετινό πρωτάθλημα...

Follow Kifines