«Κάλεσμα για αφύπνιση» λέει η Διοίκηση


17 Sep 2014, 8:49 p.m. kifinescom

Ωσάν να μην συμβαίνει τίποτα, η Διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του ΔΣ και των οργανωμένων. 

Θα εξεταστούν στην ολομέλια της Διοίκησης τα αιτήματα των οργανωμένων, η θέση του ΔΣ

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Δ.Σ. αποτελούμενο από τον πρόεδρο του Σωματείου, κ. Δώρο Σεραφείμ, τους Υπεύθυνους Φιλάθλων, κκ. Αντώνη Τζιωνή και Αντρέα Πασιουρτίδη και τον Κώστα Κωνσταντίνου, μαζί με αντιπροσωπείες των ΣΥ.ΦΙ., της Θύρας 9 και του Ομίλου Γυναικών.

Τονίστηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους και ταυτόχρονα επεκτείνεται η ενημέρωση σε όλους τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να μην προβαίνουν σε ενέργειες που επιβαρύνουν οικονομικά το Σωματείο και που να επισύρουν οποιουδήποτε είδους τιμωρίες. Μεταφέρθηκε η θέση του Δ.Σ. πως αποτελεί μονόδρομο η συμμόρφωση με τα όσα προνοούν οι εν ισχύ πειθαρχικοί κανονισμοί της ΚΟΠ, ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ. Παράλληλα, ό,τι προσπάθεια για αλλαγές σε σημεία των Πειθαρχικών Κανονισμών, στα οποία διαφωνούμε, θα συνεχιστεί.

Το Δ.Σ. υπενθύμισε ότι η οικονομική κατάσταση του Σωματείου, δεν μπορεί να αντέξει καμία επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

Το Συμβούλιο, σε συνέχεια των δηλώσεων του Προέδρου, που αποσκοπούσαν στο τα αφυπνίσουν όλο τον κόσμο του Σωματείου, καλεί τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να απομονώσουν όλους όσους προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες, από όποιο μέρος του γηπέδου και εάν προέρχονται. Ειδικότερα στο χώρο γύρω από τη φυσούνα, στα κόρνερ, πίσω από τους βοηθούς διαιτητές και πίσω από τις εστίες.

Οι εκπρόσωποι της Θύρας 9 έθεσαν συγκεκριμένα αιτήματα, τα οποία θα εξεταστούν από την ολομέλεια του Δ.Σ., στην επόμενή του Τακτική Συνεδρία.

Καλούμε τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εντός των πλαισίων που περιγράψαμε πιο πάνω, να δώσουν μαζικό και δυναμικό παρών στον αγώνα με την ΑΕΚ, να γεμίσουν το γήπεδο και να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη.

Εισιτήρια του ιδιαίτερα καθοριστικού για την συνέχεια του πρωταθλήματος αγώνα, θα κυκλοφορήσουν αύριο.

Follow Kifines