Α.Δημητρίου: «Ναι στην κριτική. Όχι στην ισοπέδωση»


22 Sep 2014, 1:43 p.m. kifinescom

Το μήνυμα ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αποδεδειγμένα πολλές δυνατότητες, βάσει προηγούμενων αγώνων, εξέφρασε ο εκπρόσωπος της ομάδας σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Ο Αντρέας Δημητρίου έκανε λόγω για ισοπεδωτική κριτική από εφημερίδα αλλά και από μερίδα του κόσμου η οποία αγνοεί τα όσα έχει κάνει φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ. Εξέφρασε δε τη σιγουριά ότι με την στήριξη του κόσμου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βελτιωθεί στην πορεία της χρονιάς και θα σβήσει το κακό ξεκίνημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και την πίεση που απορρέει απ' αυτό:

Γενικά θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα. Παιγνίδι με παιγνίδι να μαζέψουμε βαθμούς για να έχουμε δυναμική για τη συνέχεια. Δυστυχώς όμως στα πρώτα τρία παιγνίδια έχουμε πάρει 4 βαθμούς. Όμως είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα. Έχουμε πονέσει πάρα πολύ, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να σηκώσουμε κεφάλι και να επιστρέψουμε στις νίκες και να φέρουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε.

Ενδεχομένως να μπαίνει πίεση στην ομάδα μετά τις 2 απώλειες. Όμως δεν πρέπει να ξαφνιάζει κανένα το θέμα της πίεσης. Είναι κάτι που υπάρχει πάντα στις ομάδες που πρωταγωνιστούν. Αυξομειώνεται βέβαια αναλόγως αποτελεσμάτων, όμως δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για μας η πίεση.

Για την κριτική που ασκείται πλέον στην ομάδα από τον κόσμο:

Η ομάδα θα βελτιώνεται, έστω και μέσω αυτών των δύσκολων στιγμών. Σιγά σιγά θα φτάσει στα επίπεδα που θέλουμε για να κερδίζει συνεχόμενα παιγνίδια. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να γίνεται κριτική. Να εκφράζονται απόψεις διάφορες. Ειδικά με ομάδες σαν την δική μας με τόσο κόσμο, είναι ένα φαινόμενο που δεν πρέπει να ξαφνιάζει κανένα. Είναι κάτι με το οποίο πρέπει να μάθεις να ζεις αν θέλεις να προχωρήσεις και να φτάσεις ψηλά σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο.

Να είμαστε όμως όλοι βέβαιοι ότι αυτή η ομάδα θα βελτιωθεί. Για να μπορέσει να φτάσει εκεί που τη θέλουμε όμως, πρέπει να την στηρίξουμε και όχι να την πνίξουμε. Να την βοηθήσουμε να βελτιωθεί μέσα στην χρονιά.

Θα συμφωνήσω ότι το δείγμα που είχαμε από την ομάδα μας ήταν πολύ καλών εμφανίσεων όσο και κάποιων όχι και τόσο καλών. Έδειξε όμως η ομάδα ότι είναι διεκδικητική και απαιτητική. Το τι ακριβώς φταίει είναι θέμα που αφορά την τεχνική ηγεσία. Οι ποδοσφαιριστές όμως είναι άνθρωποι. Να δέχονται ένα κτύπημα με τη Δυναμό. Να δέχονται μετά άλλο κτύπημα με την Σαλαμίνα. Είναι ένα δεδομένο που δεν ξέρω πόσο επηρεάζει βέβαια, αλλά είναι εκεί.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και προς αυτή τη κατεύθυνση δουλεύουμε. Νοιώθουμε ότι η ομάδα έχει πολλά να δώσει και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Θέλω να προσθέσω κάτι, αναφορικά με ένα δημοσίευμα σε άλλη εφημερίδα. Αγνοεί παντελώς τις εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας μας με τη Δυναμό και το ότι αποκλειστήκαμε με το έτσι θέλω της διαιτησίας. Να μην ξεχνάμε τι έχει δώσει η κάθε ομάδα και τι δυνατότητες έχει. Ασφαλώς και δεν μας ικανοποίησε το τι έκανε χθες η ομάδα μας. Άλλο η κριτική και άλλο η ισοπέδωση.

Τα διαβήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το θέμα διαιτησία:

Έχει διευθετηθεί συνάντηση με την Ομοσπονδία εντός της βδομάδας. Σ' αυτή θα συζητηθούν διάφορα πράγματα. Όπως είπε και ο Αντιπρόεδρος μας θα γίνει προσπάθεια μαζί με άλλα Σωματεία να αλλάξουν οι Πειθαρχικοί κανονισμοί ενώ θα μιλήσουμε για το θέμα διαιτησία. Θα ζητήσουμε να αντιμετωπίζεται η ομάδα μας όπως πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Για τα αγωνιστικά νέα της ομάδας:

Χθες δεν σημειώθηκε κάποιο πρόβλημα με κάποιο ποδοσφαιριστή, συνεπώς θα δούμε πως νοιώθει ο Σερτζίνιο ενώ ο Στεπάνοφ έχει δικαίωμα συμμετοχής κανονικά. Ο Μουλαζίμης ως γνωστό είναι ακόμη εκτός.

Για την παρουσία του κόσμου στο ΓΣΠ:

Αν λάβουμε υπόψη και την αποχή των οργανωμένων, ο κόσμος ήταν πάνω κάτω σε παρόμοια επίπεδα με τον αγώνα με Ανόρθωση. Αυτό που ζητάμε από τον κόσμο είναι να στηρίξουν την ομάδα γιατί τους έχει δείξει ότι οι ποδοσφαιριστές και προπονητές αξίζουν να στηριχθούν. Να είναι βέβαιοι ότι θα βελτιωθούμε. Ναι την θέλουμε την κριτική γιατί μέσω αυτής βελτιώνεσαι, όμως δεν δεχόμαστε την ισοπέδωση από τον όποιον δήποτε.

 

Follow Kifines