Πληροφορίες για τον αγώνα στη Μόσχα


20 Aug 2014, 3 p.m. kifinescom

Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιθυμεί να δώσει σημαντικές πληροφορίες στον κόσμο της που έχει ταξιδέψει στη Μόσχα για να παρακολουθήσει τον αγώνα με αντίπαλο τη Διναμό Μόσχας, σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης, αλλά και για τη ασφαλή μεταφορά τους, αύριο (21/08), στο «Arena Khimki».

Η γηπεδούχος ομάδα έχει ορίσει την τιμή των εισιτηρίων για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα 300 ρούβια. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται αύριο (21/08), από τα ταμεία του σταδίου και θα ξεκινήσει από τις 17:30 (ώρα Μόσχας).

Η μεταφορά των φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έχουν ταξιδέψει με την επίσημη αποστολή της ομάδας μας στο «Arena Khimki», είναι διασφαλισμένη.

Παράλληλα, το Σωματείο μας έχει διευθετήσει άλλο ένα λεωφορείο για να μεταφέρει με ασφάλεια αύριο (21/08) στο στάδιο, όσους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν ταξιδέψει από μόνοι τους στην Μόσχα, με χρέωση οκτώ ευρώ το άτομο (προς γήπεδο και επιστροφή στο ξενοδοχείο).

Το συγκεκριμένο λεωφορείο θα αναχωρήσει αύριο (21/08), στις 17:00 (ώρα Μόσχας), από το ξενοδοχείο «Cosmos Hotel», με προορισμό το «Arena Khimki».

Το Σωματείο μας θέτει στη διάθεση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον τηλεφωνικό αριθμό +79296137767, για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή υποστήριξη.

 

Πηγή: omonoia.com.cy

Τα στατιστικά του αγώνα Dynamo Moscow vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

August 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines