Διευκρινήσεις για το Online Ticketing


12 Aug 2014, 3:06 p.m. deme07

Η προπώληση των εισιτηρίων μέσω του Online Ticketing,για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Διναμό Μόσχας, στο ΓΣΠ, αρχίζει σήμερα (12/08), στις 20:00 και ολοκληρώνεται την Πέμπτη, 28 Αυγούστου, στις 13:00.

 
Πιο κάτω παραθέτουμε σημαντικές διευκρινήσεις που αφορούν το Online Ticketing:
 
- Μέσω του Online Ticketing υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για το Άνω Διάζωμα της Δυτικής κερκίδας, για την Ανατολική κερκίδα και για τη Βόρεια κερκίδα.
 
- Μέσω του Online Ticketing δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για το Κάτω Διάζωμα της Δυτικής κερκίδας.
 
- Μέσω του Online Ticketing ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας έχει τη δυνατότητα, μέχρι την Τετάρτη, 20 Αυγούστου, που θα είναι κρατημένα τα εισιτήρια για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας, καταχωρώντας τα στοιχεία του να αγοράσει εισιτήριο στη θέση όπου βρίσκεται το διαρκείας.
 
- Η αρίθμηση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων, δηλαδή των εισιτηρίων που αγοράζονται μέσω του Online Ticketing, ισχύει κανονικά.
 
- Για αγορές εισιτηρίων μέσω του Online Ticketing, από κάθε λογαριασμό ο χρήστης μπορεί να αγοράσει μέχρι και έξι εισιτήρια.
 
- Για να εισέλθει στο γήπεδο ο κάτοχος ηλεκτρονικού εισιτηρίου, θα πρέπει να επιδείξει στις εισόδους το ηλεκτρονικό του εισιτήριο.
 
- Για να καθίσει στη θέση του ο κάτοχος ηλεκτρονικού εισιτηρίου, θα πρέπει να επιδείξει το εισιτήριό του στους ταξιθέτες.
 
πηγή: omonoia.com.cy

Follow Kifines