Παράλογη η τιμή του εισιτηρίου


26 Jul 2014, 4:55 p.m. kifinescom

Η τιμή εισόδου στο Ευρωπαϊκό παιγνίδι της Πέμπτης ορίστηκε στα 20€. Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι για αγώνα Ευρώπης δεν είναι μακριά από τα όρια της λογικής, έχοντας υπόψη και το τι συνέβαινε στο πολύ πρόσφατο παρελθόν 

Όμως θέλουμε πράγματι κάποιον να μας επιχειρηματολογήσει με λογικά επιχειρήματα πως δικαιολογείται η τιμή του εισιτηρίου στα 20€ στο Βόρειο πέταλο. Ή στις γωνιές της ανατολικής και δυτικής. Ή ακόμη και στο πάνω διάζωμα. 

Σε όλα τα γήπεδα του κόσμου η κάθε κερκίδα έχει και διαφορετική τιμή. Αυτό μάλιστα γίνεται πλέον και στην κατηγοριοποίηση των εισιτηρίων διαρκείας. Εφόσον λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ εκτιμά ότι ο θεατής των premium θέσεων του γηπέδου πληρώνει και premium αντίτιμο στο διαρκείας, γιατί να μην γίνεται κάτι ανάλογο και στα κανονικά εισιτήρια. 

Αυτό ίσως να βοηθούσε και την αρνητική εικόνα που παρουσιάζει το "πέταλο" τα τελευταία χρόνια, αφού είναι η τελευταία κερκίδα που γεμίζει. Κανονικά, αυτή θα έπρεπε να είναι η πρώτη που γεμίζει, αφού απευθύνεται σε φοιτητές, μαθητές, στρατιώτες και ως τέτοια θα έπρεπε να έχει χαμηλότερη τιμή εισόδου. Ιδίως λαμβάνοντας υπόψη την κακή οπτική γωνιά αλλά και το δίχτυ το οποίο πρόσθεσαν οι αρχές του σταδίου, μειώνοντας την ποιότητα θέασης. 

Λαμβάνοντας τα πιο πάνω υπόψη, μόνο "λογική" δεν χαρακτηρίζει κάποιος την απόφαση της ενιαίας κοστολόγησης στα 20€. Εκτός βέβαια κι αν ανοίκεις στον ίδιο δυσκίνητο και ανίκανο για αλλαγές μηχανισμό, ο οποίος απέτυχε να πιάσει το νόημα και τον παλμό του κόσμου εν όσω διοικούσε την ομάδα και συνεχίζει να ζει σε μια φούσκα μέχρι σήμερα. 

Follow Kifines