Ερωτηματικό ο Ράμος


28 Jul 2014, 10:16 a.m. kifinescom

Θεωρώντας σχεδόν δεδομένη την απουσία των Μαργκάσα και Σκαραμοτσίνο για άλλο ένα παιγνίδι, μοναδικός πονοκέφαλος για τον προπονητή ενόψει Μέταλουργκ, είναι η ετοιμότητα του Κριστοβάο Ράμος. 

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον προηγούμενο αγώνα με την Μπουντούτσνοστ εξού και αντικαταστάθηκε. Έκτοτε ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί πιο συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης και αναμένεται να φανεί αυτή τη βδομάδα μέσα από τις προπονήσεις αν θα μπορέσει να υπολογίζεται από τον Καϊάφα. 

Σε ο,τι αφορά τους Μαργκάσα και Σκαραμοτσίνο, είναι σίγουρα καλύτερα και οι δύο, όμως στην ομάδα δεν θέλουν να πάρουν ρίσκα. Είναι πολύ πιθανό δηλαδή το σενάριο να μην βρίσκεται κανείς από τους δύο στην αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης και να προτιμηθεί η συμμετοχή τους μια βδομάδα αργότερα στον επαναληπτικό του Philip II. 

Δεδομένης της συμπερίληψης Φοφανά και Στεπάνοφ στην αποστολή - και το "κόψιμο" των Κακουμπάβα, Αλίπιο - αλλά και των πιο πάνω, δεν αποκλείεται να δούμε μια εντεκάδα στον επόμενο αγώνα, με αρκετά νέα πρόσωπα. 

 

Follow Kifines