OMONOIA - αποελ 0-0


6 Apr 2014, 11:32 a.m. kifinescom

Συμβιβάστηκε με την ισοπαλία η ομάδα μας, αφού έμεινε πίσω σε απόδοση σε σχέση με προηγούμενους αγώνες. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η απουσία φορ περιοχής στέρησε στην ομάδα μας το δικαίωμα να βλέπει ψηλότερα στους φετινούς της στόχους. 

Μπορεί το κίνητρο του γοήτρου και της επιβεβαίωσης ότι η Ομόνοια του Κώστα Καϊάφα μπορεί να δώσει ελπίδα για καλύτερο μέλλον να μην ήταν τόσο δυνατό όσο αυτού του αντιπάλου μας, όμως η πίκρα της ισοπαλίας είναι δεδομένη. Η αλήθεια είναι ότι χθες θέλαμε πολύ να τους κερδίσουμε και να τους ταπεινώσουμε αν ήταν δυνατόν, όμως η δική μας ομάδα δεν ήταν τόσο καλή όσο απαιτούσαν οι συνθήκες του αγώνα. 

Θα λέγαμε ότι πέραν ενός 10λέπτου για τους αντιπάλους και ενός 10λέπτου για μας, οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν  στο χώρο του κέντρου και έχοντας κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί για τις αντίπαλες εστίες. Επιθετικά η ομάδα μας υστέρησε και δεν ήταν τόσο παραγωγική όπως σε προηγούμενους της αγώνες σε ο,τι αφορά τις ευκαιρίες που βρήκε. Είναι σε τέτοια ματς που η απουσία καθαρόαιμου φορ περιοχής στοιχίζει στο Τριφύλλι αφού άπαξ και οι περιφερειακοί κυνηγοί δεν βρουν τον δρόμο προς την αντίπαλη περιοχή το να σκοράρουμε φαντάζει με "άθλο". 

Οι σέντρες στη περιοχή του αντιπάλου δεν αξιοποιούνται αφού συνήθως υπάρχει πλεονέκτημα ύψους στη περιοχή του αντίπαλου, εκτός όταν γίνονται στημένα. Στην ουσία μοναδική διέξοδος για την ομάδα μας σε τέτοια ματς είναι τα μακρινά σουτ που όταν όμως απέναντι σου έχεις ένα καλό τερματοφύλακα όπως τον Πάρντο, στη μεγάλη τους πλειοψηφία θα εξουδετερωθούν. 

Στην Ομόνοια δεν στοιχίζει το γεγονός ότι έφερε Χ με το αποελ. Σίγουρα θα θέλαμε να γράψουμε μια νίκη σε αιώνιο ντέρμπι όμως βαθμολογικά τουλάχιστον, τα πράγματα δεν έχουν γίνει δύσκολα για μας. Ο άμεσος στόχος της 4ης θέσης παραμένει ανατρέψιμο (-3 από Ερμή) ενώ ο αντίπαλος μας παραμένει στη δεύτερη θέση.  

Ακολουθεί νέο δύσκολο παιγνίδι, με την Ομόνοια να φιλοξενείται στο Τσίρειο από την Αελ. Μια Αελ που έδειξε χθες ότι θα κάνει ο,τι μπορεί μέσα και έξω από το γήπεδο για να μην χάσει το πλεονέκτημα έναντι του αποελ και εν δυνάμει τον τίτλο. Η ομάδα μας θα στερηθεί της παρουσίας του κορυφαίου ψες Λεάντρο που δέχτηκε την 4η του φετινή κάρτα και θα περιμένει να δει και το ιατρικό δελτίο για να γνωρίζει ο Καϊάφας πάνω σε ποιους θα στηριχθεί. 

April 2014

05apr Sat. 20:00 Ποδόσφαιρο

ΟΜΟΝΟΙΑ vs Αποέλ 0-0

 ΓΣΠ Λευκωσία
Primetel

Σχετικά άρθρα

    Follow Kifines