Α.Δημητρίου: «Να τους δίνουμε ωτασπίδες»


24 Apr 2014, 12:15 p.m. kifinescom

Έκπληκτος παρουσιάστηκε σε σημερινές του δηλώσεις ο Αντρέας Δημητρίου από τις δηλώσεις του Λούη Δημητρίου εκ μέρους του Ερμή, για παράπονα των Αραδιπιωτών από τη φιλοξενία τους στο ΓΣΠ. Ο εκπρόσωπος τύπου του Τριφυλλιού σημείωσε ότι τόσο ο προπονητής του Ερμή όσο και ο αντιπρόεδρος του ευχαρίστησαν δημόσια χθες την Ομόνοια για τη φιλοξενία.

Συγκεκριμένα για τα παράπονα που εκφράστηκαν σήμερα από τον Ερμή, ο Αντρέας Δημητρίου δήλωσε: 

Φαίνεται έχουμε μπερδέψει τον όρο φιλοξενία μιας ομάδα και με τα όσα παραπονιέται ο Ερμής. Είναι αστείο αυτό το πράγμα. Εχτός κι αν ο οποιος παράγοντας του Ερμή έβλεπε πρώτη φορά χθες ποδόσφαιρο. Αν είναι δυνατόν να έχουν παράπονο για τη φιλοξενία γιατί βρίζονται από τη κερκίδα. Όλοι το ξέρουν ότι τα γήπεδα δεν είναι εκκλησίες. Να τους δίνουμε ωτασπίδες αν χαλιέται η αισθητική τους. 

Και ο προπονητής του Ερμή και ο εκπρόσωπος τους που μίλησε στην PrimeTel ευχαρίστησαν την Ομόνοια για τη φιλοξενία. Τι μεσολάβησε το βράδυ και τώρα παραπονιούνται δεν ξέρω. Αν αυτό που τους ενοχλεί είναι το ότι βρίστηκε ο πάγκος τους από τη κερκίδα, τι να πω; Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα πάντως με τον Ερμή. Μπράβο τους γιατί κάνουν μια εξαιρετική χρονιά που μας εντυπωσιάζει όλους. Από εκεί και πέρα όμως με ξαφνιάζει αυτή τους η στάση και δεν την καταλαβαίνω.  

Για το αγωνιστικό μέρος του χθεσινού αγώνα:

Ο,τι είδαμε σε μία σεζόν, το είδαμε χθες σε 90 λεπτά. Είδαμε μια ομάδα του ύψους και τους βάθους. Εξαιρετικές επιθετικές ενέργειες και πολλά λάθη στην άμυνα. Σε χρονικά διαστήματα να εντυπωσιάζει και ξαφνικά να προσφέρει κρύο ντους και να απογοητεύει τον κόσμο της. Είναι κρίμα που τελειώσαμε με αυτό τον τρόπο το παιγνίδι χθες. Ξεκινήσαμε καλά, χωρίς να κινδυνεύσουμε στο πρώτο ημίχρονο ενώ και στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και είχαμε τις ευκαιρίες για άλλα γκολ. Τελευταίο 20λεπτο όμως καταφέραμε να χαλάσουμε ότι χτίζαμε για 70 λεπτά. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας είχε πρόβλημα. Ο προπονητής είπε συγκεκριμένα πράγματα ψες και ας το αφήσουμε ως εδώ.  

Πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα. Το είπε και ο προπονητής και το γνωρίζουμε. Γι αυτό άλλωστε είμαστε στην 5η θέση. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη. Όπως τη νοοτροπία, η φυσική κατάσταση. Αλλάζουν και βελτιώνονται αυτά τα πράγματα αλλά μόνο με πολλή δουλειά και υπομονή.  

Για το επόμενο παιγνίδι (ΟΜΟΝΟΙΑ - Απόλλων 27/4) :

Ο Ασσίς είναι έκτός λόγω καρτών για το επόμενο ματς. Ο Ατράντε θα περάσει από εξετάσεις για να δούμε αν θα υπολογίζεται. Ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ φέτος από τραυματισμούς ο ποδοσφαιριστής. Από εκεί και πέρα όλοι είναι εντάξει και υπολογίζονται για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Αν και η 4η θέση δεν μπορεί να αποτελεί βέβαια στόχος για μας, εμείς θα κάνουμε ο,τι μπορούμε για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε μέχρι το τέλος.  

Follow Kifines