Τελειώνει των Ρόντρι και Γκριγκα


18 Dec 2014, 11:20 a.m. kifinescom

Από τα τέσσερα ονόματα που κυκλοφόρησαν χθες ότι βρίσκονται εκτός πλάνων του προπονητή, πιο "εύκολες" θεωρούνται οι περιπτώσεις των Ρόντρι και Γκριγκαλασβίλι. 

Οι δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται να είναι συναινετικοί στο να εκδοθεί πρόωρο διαζύγιο με την ομάδα μας και θέλουν να τελειώνει το συντομότερο δυνατό το όλο θέμα για να δουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Ο Ρόντρι, όπως έχει εδώ και καιρό διαρρεύσει, βρίσκεται στο ψάξιμο νέας ποδοσφαιρικής στέγης στην Ισπανία ενώ ο Σότα εξετάζει κάποιες προτάσεις από Κύπρο. 

Σε ότι αφορά τους Ράμος και Σκάρα, ο μεν πρώτος ζήτησε άλλη μια ευκαιρία από τον Καϊάφα και αναμένεται η αντίδραση από πλευράς του προπονητή ενώ πιο δύσκολη φαίνεται να είναι η περίπτωση του Σκαραμοτσίνο ο οποίος έχει συμβόλαιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο ενώ δεν έχει ρήτρα διακοπής συμβολαίου. 

Όπως αναφέραμε και χθες, οι τέσσερεις ποδοσφαιριστές δεν είναι οι μόνοι από το υπάρχον ρόστερ οι οποίοι δύναται να αποχωρήσουν, αφού το μέλλον των Φοφάνα, Στεπάνοφ και Γκαρσία στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι βέβαιο. 

Follow Kifines