Μια δεύτερη ευκαιρία...


18 Dec 2014, 11:05 a.m. kifinescom

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του Super Sport FM ο Κριστοβάο Ράμος ζήτησε από τον Κώστα Καϊάφα μια...δεύτερη ευκαιρία στην ομάδα. 

Ο Πορτογάλος ακραίος μεσοεπιθετικός, φαίνεται να θέλει να συνεχίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ παρότι ο προπονητής του τον έθεσε εκτός ομάδας και το θέμα θα απασχολήσει εκ νέου την τεχνική ηγεσία. 

Αυτό που μπορούμε αυτή τη στιγμή να πούμε είναι ότι μια πιθανή παραμονή του Ράμος, νοουμένου ότι συνοδευτεί και με καλύτερες αγωνιστικές παρουσίες είναι προς όφελος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Πορτογάλος έδειξε στην αρχή του χρόνου δείγματα της κλάσης του και απλά να θυμίσουμε τον τρόπο με τον οποίο τα "έβρισκαν" με τον Ποτέ τόσο στην Ευρώπη όσο και στα πρώτα παιγνίδια του πρωταθλήματος. 

Άλλωστε στο ενδεχόμενο που ο Ράμος αποχωρήσει από την ομάδα, το τεχνικό τιμ θα πρέπει να κοιτάξει για ενίσχυση στη θέση κάτι το οποίο δεν είναι και το ιδανικό μιας και μόλις 2 θέσεις για μεταγραφές απομένουν μετά την επιστροφή Λεάντρο και Σκέμπρι. Ενώ το ενδεχόμενο να πρέπει να δοθεί και σημαντική αποζημίωση στον ποδοσφαιριστή για πρόωρο τερματισμό του συμβολαίου του δεν είναι και το πλέον επιθυμητό σενάριο από πλευράς Διοίκησης. 

Οι επόμενες λίγες μέρες θα είναι καθοριστικές για το όλο ζήτημα. 

Follow Kifines