Σαν σε περίοδο προετοιμασίας


17 Oct 2014, 1:21 p.m. kifinescom

Σαν να είναι σε περίοδο προετοιμασίας αντιμετώπισε τις τελευταίες 2 βδομάδες ο Κώστας Καϊάφας. Μετά λοιπόν το πρόγραμμα προπονήσεων σήμερα δίνει και φιλικό για να τεθούν σε εφαρμογή τα όσα δούλεψε τις τελευταίες μέρες. 

Η διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων αλλά και για επανασπορά των γηπέδων, έδωσε στον προπονητή μας την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του σε τομείς που έδειξαν να χρίζουν βελτίωσης στις πρώτες 6 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. 

Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο να έχεις στο μέσο της χρονιάς την ευκαιρία για μοντάρισμα όμως στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζοντας αυτό από την αρχή της φετινής χρονιάς, υπολόγιζαν ότι σ' αυτή τη περίοδο θα είχαν την ευκαιρία για ανασύνταξη. Βλέποντας πίσω, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να πάρει το μάξιμουμ στα 6 παιγνίδια πρωταθλήματος. Για να γίνει αυτό έγιναν λάθη και πάνω σ' αυτά τα λάθη θέλησε να δουλέψει η τεχνική ηγεσία.

Δόθηκε επίσης η ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να πάρουν ανάσες μετά από συνεχόμενα παιγνίδια από τα Ευρωπαϊκά μέχρι σήμερα αφού στην ουσία η σεζόν για το Τριφύλλι ξεκίνησε από τα τέλη Ιουλίου. Δεδομένων και των μαζεμένων τραυματισμών, η διακοπή ήρθε στο κατάλληλο σημείο για να επανέλθουν στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας παίχτες κλειδιά που έδειξαν να είναι καταπονημένοι. 

Στις 16:30 σήμερα στο Ηλίας Πούλλος η ΟΜΟΝΟΙΑ επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, σε ένα φιλικό που προσφέρεται τόσο για δοκιμές όσο και για να μπουν οι ποδοσφαιριστές της στην τελική ευθεία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος την άλλη βδομάδα με την Δόξα. 

Ο κόουτς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως να υπολογίζει στους τραυματίες Κυριάκου, Γιωργαλλίδη και Παναγή. Αμφίβολος είναι και ο Ούτσα Λομπιανίτζε που μόλις χθες επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Γεωργίας. 

Follow Kifines