Πρόσταγμα νίκης από τον Καϊάφα


23 Oct 2014, 11:59 a.m. kifinescom

Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα ο προπονητής μας.

Τη σημαντικότητα του να ξεκινήσει νικηφόρα η ΟΜΟΝΟΙΑ τις υποχρεώσεις της με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στον αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Καϊάφας, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας.

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δουλειά που έγινε την χρονική περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος. Αναφορικά με τον αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα, ο Κώστας Καϊάφας ανέφερε:

«Προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά για τον αγώνα με τη Δόξα και θέλουμε να μπούμε νικηφόρα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, διότι κάτι τέτοιο είναι πολύ σημαντικό. Είχαμε την ευκαιρία, την χρονική περίοδο της διακοπής, να δουλέψουμε σε συγκεκριμένους τομείς. Πάντοτε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μετά από διακοπή του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες, ο καθένας κρύβει τις δικές του παγίδες. Επιβάλλεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας».

Όσο για την περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος, σημείωσε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που έγινε τις προηγούμενες βδομάδες και από τον τρόπο με τον οποίο δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές μου. Τη διακοπή τη χρειαζόμασταν περισσότερο για ηρεμία. Ωστόσο, θεωρώ πως ήταν αχρείαστο το μέγεθος της χρονικής διάρκειας της διακοπής του πρωταθλήματος, καθώς οι τρεις βδομάδες ήταν υπερβολικές, έστω και εάν δόθηκε η ευκαιρία σε όλες τις ομάδες να επαναφέρουν κάποιους παίκτες που ήταν τραυματίες».

Κλείνοντας, ο Κώστας Καϊάφας έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

«Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθειά μας για νίκη. Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε απ’ εκεί που μείναμε στον αγώνα με τον Ερμή και η βοήθεια του κόσμου για να το πετύχουμε αυτό, είναι πολύτιμη».

Τα στατιστικά του αγώνα Δόξα Κατωκοπιάς vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

October 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines