Ποτέ: «Το συζητάμε μεταξύ μας... έχουμε ανάγκη τον κόσμο δίπλα μας» (video)


24 Oct 2014, 5:12 p.m. kifinescom

Στην αποκάλυψη ότι οι ποδοσφαιριστές συζητάνε μεταξύ τους για τη σημαντικότητα της παρουσίας του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα γήπεδα, προχώρησε ο επιθετικός της ομάδας μας, Μίκαελ Ποτέ, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, με την ευκαιρία της βράβευσής του από την ΠΑΣΠ, ως ο σκόρερ του ομορφότερου τέρματος της 1ης και της 6ης αγωνιστικής.

Ο διεθνής επιθετικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σχετική βράβευση, αλλά και για τη συχνότητα με την οποία σκοράρει, σημειώνοντας παράλληλα πως αυτό συμβαίνει λόγω των πολύ καλών ποδοσφαιριστών που έχει γύρω του. Περιέγραψε στη κάμερα του Γραφείου Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα γκολ που πέτυχε απέναντι στον Οθέλλο και στον Ερμή, τονίζοντας πως τον επηρεάζει θετικά το γεγονός πως ο κόσμος αναμένει απ’ αυτόν να σκοράρει.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Μίκαελ Ποτέ εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα μας βρίσκεται στο σωστό δρόμο, επεσήμανε ότι όλοι πιστεύουν στις δυνατότητές τους και υπογράμμισε πόσο ευεργετικό θα είναι εάν έρθει η νίκη αύριο (25/10), στον αγώνα με τη Δόξα.

Πιο κάτω παρουσιάζουμε το βίντεο με την βράβευση του Μίκαελ Ποτέ και τις δηλώσεις που έχει κάνει.

Follow Kifines