Πριν από ενάμιση μήνα ήταν τρεις


27 Aug 2016, 6:56 p.m. kifinescom

Έχει περάσει ενάμιση μήνας από τον αποκλεισμό από την Μπειτάρ. Τότε όλοι λέγαμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κινηθεί για κεντρικό αμυντικό, αμυντικό μέσο και περιφερειακό επιθετικό. 

Fast forward περίπου 45 μέρες και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι μόνο η μία από τις τρεις πιο πάνω θέσεις θα συμπληρωθεί. Τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε μια ελεύθερη θέση κοινοτικού και ήταν ξεκάθαρο ότι θα έπρεπε να αποχωρήσουν 2 ποδοσφαιριστές για να γίνει πράξη ο σχεδιασμός που ήθελε την ομάδα να κάνει 3 κινήσεις. 

Ο Μπαντιμπαγκά έφυγε, οι θέσεις έγιναν δύο και εκεί που όλοι περιμέναμε να ακούσουμε τον μέσο ή τον αμυντικό να ανακοινώνεται, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει...τερματοφύλακα! Μεσολάβησε βέβαια και η επιθυμία του Γιωργαλλίδη να φύγει, αλλά θεωρούμε ότι υπήρχε ο τρόπος να παραμείνει ο Αντώνης στο ρόστερ αν αυτό ήταν πραγματικά το πρόβλημα που χάλασε ο σχεδιασμός της ομάδας. 

Φτάσαμε λοιπόν στις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει 1 ελεύθερη θέση για μεταγραφή με τις ανάγκες να μένουν οι ίδιες. Και εκεί που λες, δεν γίνεται θα διώξουν κάποιον απ' αυτούς που έδειξαν ότι δεν κάνουν ούτε για να βράζουν τον πάγκο, έρχεται ο Χριστοδούλου επίσημα πλέον να το κάνει ξεκάθαρο ότι δεν φεύγει κανείς και άρα θα γίνει μόνο μία μεταγραφή (καταλόγου Α). 

Ο,τι παθαίνει συνεπώς (αγωνιστικά) είναι λοιπόν αποκλειστικά υπεύθυνη η ίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ. Και σε ποιον πρέπει να ψάξουμε τις ευθύνες για τον προγραμματισμό για κλάματα για άλλη μια χρονιά; Στον Νταμπίζα; Στο Συμβούλιο που δεν δίνει τις βοήθειες που θέλει ο Νταμπίζας ή στον Κάρβερ που κάνει ο,τι μπορεί για να διαχειριστεί με τον χειρότερο τρόπο το υπάρχον ρόστερ;

Οι αδυναμίες είναι δεδομένες και πλέον θα περιμένει η ΟΜΟΝΟΙΑ και πάλι τον Γενάρη να διορθώσει λάθη τα οποία μπορούσαν να αποφευχθούν. Εδώ θα μαστε και θα τα λέμε...

* Το κείμενο γράφτηκε πριν την έναρξη του αγώνα Αναγέννηση - ΟΜΟΝΟΙΑ

Follow Kifines