Έτσι μας συμπεριφέρεται το αθλητικό του MEGA και ο Α.Α.


20 Mar 2015, 8:43 p.m. kifinescom

Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει. Ήρθε καιρός να μάθει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πώς μεταχειρίζεται την ομάδα του το αθλητικό τμήμα του MEGA και συγκεκριμένα ο Α.Α.

Μετά το θέμα που είχαμε αναρτήσει με τον δημοσιογράφο Π.Λ., δίνουμε συνέχεια σήμερα με άλλη μία πραγματικότητα, σε βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από τον χώρο των ΜΜΕ. Ο κόσμος της ομάδας μας πρέπει να γνωρίζει το πώς σκέφτονται και λειτουργούν κάποιοι δημοσιογράφοι, κρυμμένοι στο σκοτάδι, πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ποτήρι με το αθλητικό τμήμα του MEGA ξεχείλισε χθες.

Το Σωματείο μας παρέθεσε χθες δημοσιογραφική διάσκεψη, με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας του Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ. Πώς πρόβαλε το θέμα χθες το αθλητικό τμήμα του MEGA; Με μία γραμμή αποτελούμενη από 8-10 λέξεις και χωρίς κανένα πλάνο από τη δημοσιογραφική διάσκεψη! Την ίδια ώρα, επέλεξε να φτιάξει γραφικό με τις δηλώσεις του Χαράλαμπου Μπρούντζου (αποελ), δηλώσεις που είχε κάνει στον Super Sport FM!

Δηλαδή, για να συνοψίσουμε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει τιτάνιο αγώνα επιβίωσης. Σε αυτά τα πλαίσια δημιούργησε το Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι άνθρωποι της ομάδας μας δούλεψαν αρκετά για να ετοιμάσουν τη δημοσιογραφική διάσκεψη, μέσω της οποίας θα προέβαλλαν το εγχείρημα αυτό, ούτως ώστε να γίνει γνωστό στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το αθλητικό τμήμα του MEGA τι έκανε;
Αγνόησε προκλητικά όλη αυτήν την προσπάθεια. Με αυτόν τον τρόπο όμως, μας βοήθησε να καταλάβουμε ποιοι είναι και τι σκοπό εξυπηρετούν.

Μετά από έρευνα που κάναμε, έχουμε μάθει πως πηγή του κακού είναι ο Α.Α.. Αυτός ο "κύριος" συχνά υποβαθμίζει τα θέματα της ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αντίθετα, ότι έχει να κάνει με το αποελ το προκρίνει ως σημαντικό και το αναδεικνύει ως φλέγον θέμα. Αυτό το πιο πάνω, είναι κάτι που επιβεβαιώνουν και συνεργάτες του.

Για παράδειγμα χθες ο Α.Α. τι έκανε;

"Έθαψε" τη δημοσιογραφική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ανέδειξε ως κορυφαίες τις δηλώσεις του Μπρούντζου, τις οποίες είχε κάνει σε άλλο ΜΜΕ! Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για την συμπεριφορά του. Πλάνα της δημοσιογραφικής υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (σε περίπτωση που δεν μπορούσε να στείλει κάμερα). Ακόμη και πλάνα να μην είχε ή ακόμη και εάν δεν ήθελε να βάλει αυτά που δημοσίευσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορούσε να φτιάξει γραφικό με δηλώσεις που έγιναν στη δημοσιογραφική, όπως ακριβώς έκανε στο ίδιο δελτίο με τις δηλώσεις του Μπρούντζου (αποελ). Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει. Απλά δεν ήθελε να προβάλει το θέμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν τον ενδιέφερε.

Μόνο από αυτό φίλοι, καταλαβαίνετε τι "αρρωστημένα" μυαλά κουβαλά αυτός ο "κύριος". Και όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το περιστατικό που σας περιγράφουμε ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν συχνά στο αθλητικό τμήμα του MEGA, με τον Α.Α. πρωταγωνιστή. Εύκολα μπορεί ο καθένας να αναγνωρίζει ποιος είναι ο Α.Α.

Γιατί το αναφέρουμε αυτό;Για δύο σημαντικούς λόγους.

Πρώτον, διότι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οφείλει να γνωρίζει τι συμβαίνει πίσω από τα φώτα και πώς αντιμετωπίζουν κάποιοι την ομάδα του, ακόμα και στο 2015. Και συνεπώς, να γίνει επιλεκτικός ως προς το ποιους παρακολουθεί/επιβραβεύει.

Δεύτερον, για να γνωρίζει ο Α.Α. ότι γνωρίζουμε. Για να μην νομίζει ότι λειτουργεί στο σκοτάδι, χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται τι κάνει.

Για αυτό φίλοι, προωθείστε το συγκεκριμένο θέμα. Για να μάθουν την αλήθεια όσο το δυνατό περισσότεροι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ.

Follow Kifines