Η Οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει καθήκον να στηρίξει τον Άγγελο Αγαθαγγέλου!


15 Dec 2016, 11:01 a.m. kifinescom

Παρά το γεγονός πως η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, ο Άγγελος Αγαθαγγέλου είναι πανέτοιμος να δώσει τον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του.

Πρόσφατα διαγνώσθηκε με σπάνιας μορφής ασθένεια και είναι άμεση ανάγκη να μεταβεί τις επόμενες μέρες στην Αγγλία για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και έπειτα να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Ο Άγγελος και η οικογένειά του, είναι αποφασισμένοι να βγουν νικητές μέσα από αυτήν τη δοκιμασία. Την ψυχική δύναμη την έχουν, την θέληση την έχουν, τη διάθεση να θυσιαστούν την έχουν. Δυστυχώς, όμως, δεν έχουν την οικονομική δύναμη για να αντεπεξέλθουν στα έξοδα της επέμβασης και της θεραπείας.

Εδώ είναι που η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλείται να δείξει για άλλη μία φορά την μεγαλοψυχία της!

Ο Άγγελος, σύζυγος και πατέρας, είναι γέννημα-θρέμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αγωνίστηκε σε όλες τις ομάδες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου, ενώ είχε την τιμή να φορέσει και τη φανέλα της πρώτης ομάδας, σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι, με τη Νεφτοχιμίκ, στη Βουλγαρία. Τα τελευταία δέκα χρόνια είναι προπονητής στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Παρακαλούνται οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ και οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί, όπως συνεισφέρουν οικονομικά σε αυτήν την προσπάθεια. Πιο κάτω παρατίθενται τα στοιχεία του Τραπεζικού Λογαριασμού, που μπορείτε να καταθέσετε ό,τι χρηματικό ποσό μπορεί ο καθένας.

Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!

ΣΠΕ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΛΤΔ
ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ Η ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Agathangelos Agathangelou / Georgiou Georgia
ΙΒΑΝ: CY75007033100000000020991377
BIC: CCBKCY2N

Follow Kifines