Έγκλημα και τιμωρία


5 Mar 2015, 1:07 p.m. kifinescom

Καλημέρα ρε γαδάροι μου. Πάντως εψές εγώ έπεσα που τα σύννεφα με την είδηση που έφκαλε - δημιούργησε το mega.Πραγματικά όπως το άκουα ενόμισα πως έγινα μέρος του Homeland.

Πέραν του αστείου όμως νομίζω πως όλη η φάση είναι μια εικονική πραγματικότητα των ΜΜΕ, αστυνομίας / υπουργού. Λοιπόν αν και βεβιασμένα θα ρισκάρω να πω την δική μου άποψη για την όλη φάση. Βομβιστικές επιθέσεις κατά διαιτητών...

Η αστυνομία μας ως γνωστόν ανύπαρκτη γιατί όπως έδειξε και στο παρελθόν είναι ανίκανη να λύσει υποθέσεις αν δεν κελαηδήσει κάποιος κακοποιός που θέλει μειωμένη ποινή φυλάκισης. Τι πρέπει να κάμει τότε; Ξεκινούμε με μια απλή προκήρυξη που σκοποί της είναι το όνομα μιας εικονικής οργάνωσης και το κτίσιμο του προφίλ των δραστών.

Δημιουργία υποψίας γύρω από συγκεκριμένα άτομα αφού αν συνδυάσεις τις πληροφορίες που υπάρχουν στη προκήρυξη τότε φτιάχνεις ένα χαρακτήρα ανθρώπου που ειδικά στη Κύπρο δεν τον συναντάς κάθε μέρα. Κάπου δαμέ μπαίνει και ο απλός κόσμος στο κόλπο. Ξεκινά να αναπαράγει το περιστατικό και 1, 2, 3 φόρες σε κάποια φάση οι 10 που το πίστεψαν γίνονται 100 και οι 100 γίνονται 1000.

Εννοείται ότι κάποιοι στενόμυαλοι θα φκάλουν και πανό στο γήπεδο έτσι για το γαμώτο για να πιάμε τα εύσημα. Οι δε παρακολουθήσεις δεν μένουν μόνο στο facebook (όσοι πιστεύουν ότι δεν παρακολουθείται ο εν λόγω ιστότοπος τότε ας θυμηθούν τι έγινε με οπαδό της αελ πέρσι) αλλά περνάνε και στις διάφορες μηχανές αναζήτησης. Σίγουρα κάποιοι άλλοι ηλίθιοι θα ξεκινήσουν να ψάχνουν διάφορα περί τρομοκρατίας σε google, yahoo etc.

Κάπου δαμέ αφού παίξουμε και εμείς στο ρόλο μας σε τούτη τη φαρσοκωμωδία, οι αστυνομικές αρχές θα αρχίσουν να συλλέγουν ιντερνετικά προφίλ, ip adresses, ονόματα και καταχωρημένους φακέλους στην αστυνομία. Θα ξεκινήσει μια απλή ταυτοποίηση και στο τέλος της ημέρας ίσως ξεκινήσουν οι προσαγωγές σε άτομα που απλά ταιριάζει το προφίλ της προκήρυξης.

Πώς γίνεται να βγάζεις ένα συνηδητοποιημένο αντάρτικο χαρακτήρα μέσα σε μια προκήρυξη και ταυτόχρονα να ονοματίζεις – στοχοποιείς ένα οργανωμένο σύνολο που δεν είχε ποτέ σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις ως το πνευματικό σου σχολείο;

Το οργανωμένο μας σύνολο είναι το μόνο που έμεινε όρθιο απέναντι στις ορέξεις του υπουργού και της αστυνομίας και σίγουρα αυτό που έγινε χθες είναι η αρχή ενός υπόγειου πολέμου. Βάρτε το νου σας ούλλοι να δουλέψει και μην γίνεται ούτε για μια στιγμή το γρανάτζι στο μηχανισμό που εστήσαν.

Green_Tombstone

ΠΑΣΙΦΙΣΤΗΣ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog The voice of subconscious

Follow Kifines